Pivo maksutavaksi suosittuun HSL-sovellukseen – lippujen osto entistä kätevämpää

HSL on valinnut Pivon mobiilimaksun uudeksi maksutavaksi HSL-sovellukseen. Tämä tekee lippujen ostamisesta HSL-sovelluksessa entistä kätevämpää, kun maksun voi hyväksyä Pivolla yhdellä pyyhkäisyllä, eikä käyttäjän tarvitse syöttää luottokortti- tai pankkimaksutietoja erikseen.

HSL-sovellus yhdistää HSL:n matkaliput, pääkaupunkiseudun Reittioppaan ja liikennetiedon, ja on Suomen käytetyin matkasovellus. Sitä on ladattu yli miljoona kertaa. HSL-sovelluksella ja sen aikaisemmalla versiolla HSL:n mobiililippusovelluksella myytiin vuonna 2018 pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen lippuja kaiken kaikkiaan 80 miljoonan euron edestä.

Turvallinen mobiilimaksutapa aktiiviselle kaupunkilaiselle

Pivo In-app -mobiilimaksu on käyttäjälle erittäin helppo, nopea ja turvallinen, myös silloin kun ollaan liikkeellä. Kun maksaminen hoituu Pivolla, käyttäjän ei tarvitse kaivaa esiin pankkitunnuksiaan tai korttitietojaan – riittää, että hän on syöttänyt ne kerran Pivoon. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

– Pivon käyttäjille mobiilimaksaminen on jo arkipäivää. Erityisesti nuoret ovat ottaneet mobiilimaksamisen omakseen, ja yli 70% suomalaisista nuorista käyttääkin mobiilimaksamista, kertoo OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila.

Satu Piiparinen, HSL:n lähimaksamisen tuotepäällikkö kommentoi: – Mobiilimaksamisen suosio kasvaa koko ajan ja haluamme HSL:ssä tarjota asiakkaille monipuolisia ja ajantasaisia maksutapoja omissa lipunmyyntikanavissamme. Pivo on oiva lisä HSL-sovellukseen nykyisten maksutapojen rinnalle.

Aikataulu toteutukselle tarkentuu lähiaikoina.

Pivo on kotimainen mobiilimaksusovellus kaikkien pankkien asiakkaille. Pivolla voi tehdä mobiilimaksuja jo tuhansissa verkkokaupoissa, sovelluksissa, kauppojen kassoilla ja kavereille pankista riippumatta. Pivolla on 1,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Lue lisää Pivosta yrityksille