Huijausviestejä liikkeellä Pivon nimissä

Pivon nimissä on viime aikoina lähetetty runsaasti huijaustekstiviestejä, joissa pyydetään päivittämään tietoja linkin kautta. Älä klikkaa linkkiä tai tee mitään, mitä viestissä pyydetään. Viesti on huijaus. Huijausviestit saattavat olla samassa viestijonossa Pivon omien viestien kanssa.

Jos epäilet, että pankkitunnuksesi tai korttitietosi ovat joutuneet vääriin käsiin, sulje ne soittamalla pankkisi sulkupalveluun. Pankkisi sulkupalvelun puhelinnumeron löydät pankkisi nettisivuilta.

Lisäksi voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja pyytää Pivon sulkemista. Asiakaspalvelumme on auki ma–pe klo 8–17, puhelinnumero +358 20 356 789.

Näin viestimme eroavat huijausviesteistä

Pivo lähettää tekstiviestillä ainoastaan sovelluksen käyttöönottoon liittyviä vahvistuskoodeja.

Emme koskaan lähetä sinulle viestejä, joissa on linkki esimerkiksi verkkopankin kirjautumissivulle. Emme myöskään koskaan kysy sinulta tunnuksiasi tai korttitietojasi tekstiviestillä tai vahvistamaan tai perumaan maksuja tekstiviestillä. Tällaiset viestit ovat huijauksia, eikä sinun pidä klikata niissä olevia linkkejä.

Huijarien lähettämät viestit saattavat päätyä puhelimessasi samaan viestiketjuun aitojen viestien kanssa. Rikolliset muuttavat huijausviestien ulkomuotoa usein, joten viestien sisältö voi vaihdella.