Nordean huoltotoimenpiteiden vuoksi Nordean asiakkaat eivät voi maksaa tai vastaanottaa maksuja Pivolla su 7.3. klo 00–24.

Tietosuoja

Yksi tärkeimmistä velvollisuuksistamme on kertoa suorittamastamme henkilötietojesi käsittelystä avoimesti ja ymmärrettävästi. Kun tiedät, miten tietojasi käsitellään, voit arvioida käsittelyn asianmukaisuutta ja myös käyttää omia tietojen käsittelyä koskevia oikeuksiasi.

Tietosuojaseloste on kunkin yksittäisen rekisterin tietosisältöä, tietojen käsittelyn oikeusperusteita sekä käyttötarkoituksia kuvaava asiakirja. Alta löydät Pivoa koskevat tietosuojaselosteet.

Pidätämme oikeuden muuttaa ja päivittää tietosuojaselosteita tarvittaessa. Kerromme tietosuojaselosteisiin tehtävistä olennaisista muutoksista näkyvällä tavalla käyttämissämme kanavissa.

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysyttyihin tietosuojaan liittyviin kysymyksiin löydät vastauksia täältä.

Ota meihin yhteyttä

Esitä henkilötietojesi käsittelyä koskevat tiedustelut ja pyynnöt ensisijaisesti asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@pivolompakko.fi tai 020 356 789 (ma–su klo 6–23, lankaverkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min, matkapuhelinverkosta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min).