Nordean huoltotoimenpiteiden vuoksi Nordean asiakkaat eivät voi maksaa tai vastaanottaa maksuja Pivolla su 7.3. klo 00–24.

Rahansiirto Pivolla

Olit sitten minkä tahansa pankin asiakas, voit tehdä rahansiirtoja Pivolla. Voit myös lähettää maksupyynnön tai jakaa kimppahankintojen kuluja koko porukan kesken. Tilinumeroita ei tarvita, sillä Pivolla raha liikkuu puhelinnumeron perusteella. Pivolla lähetetyt maksut ovat perillä heti.

Rahan lähettäminen ja pyytäminen Pivolla on helppoa: valitse vastaanottaja, syötä summa ja pyyhkäise maksu tai pyyntö matkaan.

Lataa Pivo

Helppoa rahansiirtoa pelkällä puhelinnumerolla

Kaikkien pankkien asiakkaille

Pivolla rahansiirto onnistuu helposti pelkällä puhelinnumerolla – mistä tahansa pankista mihin tahansa pankkiin.

Maksa, jaa, pyydä

Tee rahansiirto kaverille, jaa kuluja koko porukan kesken tai lähetä maksupyyntö. Rahan lähettäminen ja pyytäminen Pivolla on maksutonta.

Reaaliaikaista maksamista

Raha siirtyy nopeasti: kun lähetät rahaa Pivolla, raha näkyy vastaanottajan tilillä saman tien, jos vastaanottajan pankki tukee reaaliaikaista maksamista.

Näin teet rahansiirron Pivolla

  1. Valitse Maksa, Jaa tai Pyydä. Voit myös lukea vastaanottajan QR-koodin.
  2. Valitse vastaanottaja tai useampi. Voit valita vastaanottajan puhelimesi yhteystiedoista tai näppäillä puhelinnumeron itse.
  3. Syötä summa ja liitä halutessasi mukaan kuva ja viesti.
  4. Hyväksy maksu tai maksupyyntö pyyhkäisemällä.

" "

Näin jaatte yhteiset kulut Pivolla

  1. Avaa Pivo ja valitse Jaa.
  2. Valitse henkilöt, joiden kanssa haluat jakaa maksun.
  3. Syötä jaettava summa. Pivo jakaa summan automaattisesti vastaanottajien kesken.
  4. Lähetä maksupyynnöt matkaan yhdellä pyyhkäisyllä.

Rahaa lahjaksi Pivolla

Häälahja, ylioppilaslahja, valmistujaislahja, rippilahja, syntymäpäivälahja… raha on yksi toivotuimmista ja suosituimmista lahjoista. Pivolla voit antaa rahaa lahjaksi helposti – ja aivan maksutta!

Avaa Pivo, valitse lahjan vastaanottaja ja syötä rahasumma, jonka haluat antaa lahjaksi. Viimeistele rahalahja onnitteluviestillä ja kuvalla.

Lue lisää rahalahjoista

Usein kysyttyä rahansiirrosta Pivolla

Voiko Pivolla maksaa, jos vastaanottajalla ei ole Pivoa? Mikä on Pivon viive? Löydä vastaukset näihin ja moneen muuhun kysymykseen.

Usein kysytyt kysymykset

Pivolla onnistuvat myös muut mobiilimaksut

Maksa puhelimella netissä

Pivolla voit maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa, esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa. Maksu hyväksytään yhdellä pyyhkäisyllä, ilman pankkitunnuksia tai korttinumeroita.

Lue lisää verkkomaksusta

Maksa puhelimella kaupassa

Ota käyttöön Pivon lähimaksu ja tee lähimaksuja puhelimellasi. Pivon lähimaksulla voit maksaa myös yli 50 € ostoksia. Pivon lähimaksu on saatavilla OP:n asiakkaille Android-puhelimiin.

Lue lisää lähimaksusta

 

Myös Siirto-maksut

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa Siirto-maksuja Pivossa. Siirrolla raha liikkuu Pivon, OP-mobiilin sekä Nordean Siirto -sovelluksen välillä pelkän puhelinnumeron avulla.

Lue lisää Siirrosta