Maksa Pivolla kaverille ja ryhmät

Pivolla maksaminen kaverille ja yhteisten kulujen jako onnistuu helposti pelkän puhelinnumeron avulla. Tilinumeroita ei tarvitse tietää, ja raha siirtyy vastaanottajalle useimmiten reaaliajassa.

Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat, joten voit maksaa ja jakaa kuluja myös sellaisten henkilöiden kanssa, jotka ovat eri pankin asiakkaita kuin sinä. Pivolla maksaminen on ilmaista.

Maksa kaverille

Lähetä rahaa kenelle tahansa

Maksa velka kaverille, anna rahaa lahjaksi, siirrä rahaa perheenjäsenelle, maksa nettikirppislöytösi… käyttötapoja on niin monta kuin käyttäjiäkin!

Sinun ei tarvitse tietää vastaanottajan tilinumeroa, puhelinnumero riittää, ja raha näkyy vastaanottajan tilillä useimmiten heti. Valitse vain vastaanottaja, syötä summa ja pyyhkäise maksu matkaan!

Jäikö joku sinulle velkaa?

Pyydä omasi takaisin maksupyynnöllä. Maksupyyntö on kätevä tapa muistuttaa velasta. Saat ilmoituksen, kun vastaanottaja hyväksyy pyyntösi ja raha on tililläsi.

Usein kysyttyä Pivolla maksamisesta

" "

Ryhmät

Jaa yhteisiä kuluja helposti

Eroon kuittien pläräyksestä! Luo Pivoon ryhmä kavereidesi, kämppistesi tai vaikkapa kumppanisi kanssa, ja voitte jakaa yhteisiä kuluja helposti.

Saatte selkeän yhteenvedon yhteisistä kuluistanne, Pivo laskee paljonko kukin on velkaa, ja voit kuitata omat osuutesi samasta sovelluksesta tuttuun tapaan yhdellä pyyhkäisyllä.

Voit myös vaivattomasti seurata, ketkä ryhmän jäsenistä ovat maksaneet omat osuutensa.

Usein kysyttyä ryhmistä

" "

Tunnetta peliin

Kiitä maksusta emojilla

Lähetä kaverillesi kiitokset maksusta valitsemallasi emojilla.

Paina emojia maksun kuitista, ja kaverisi näkee reaktion omassa Pivossaan.

Valittavanasi on kymmenen Pivon omaa emojia.

 

" "

Pivo ja turvallisuus

Turvallisuus on meille ykkösasia, ja Pivon turvallisuus onkin varmisettu monin eri tavoin. Tässä niistä muutama.

Kaikki Pivon käyttäjät ovat tunnistautuneet vahvasti pankkitunnuksilla. Sen ansiosta tiedät aina kenen kanssa teet maksuja, sillä näet vastaanottajan nimen ennen kuin hyväksyt maksun.

Pivoon on asetettu maksurajat. Tiliäsi ei siis voi tyhjentää, vaikka puhelin päätyisikin voron mukaan.

Pivon taustalla on suomalainen OP Ryhmä. Pivoa koskevat samat turvallisuusvaatimukset kuin muitakin pankkipalveluita.

Julkaisemme uusia päivityksiä Pivoon säännöllisesti. Tällä varmistamme, että Pivon käyttö on paitsi sujuvaa myös turvallista.

Lue lisää Pivon turvallisuudesta

Pivolla onnistuvat myös muut mobiilimaksut

Maksa puhelimella netissä

Pivolla voit maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa, esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa. Maksu hyväksytään yhdellä pyyhkäisyllä, ilman pankkitunnuksia tai korttinumeroita.

Lue lisää verkkomaksusta

Maksa opiskelijaravintoloissa

Pivolla maksat kätevästi myös opiskelijaravintoloissa ympäri Suomen. Opiskelija-alennuksen saat automaattisesti maksun yhteydessä.

Katso lista ravintoloista