Maksa puhelimella kaikissa arjen tilanteissa

Pivo on mobiilimaksusovellus, jolla teet kätevästi rahansiirron kaverille, maksat ostoksia tuhansissa verkkokaupoissa ja sovelluksissa ja maksat kätevästi useissa opiskelijaravintoloissa.

Rahansiirto kaverille ja ryhmät

Pivolla rahansiirto kavereille ja yhteisten kulujen jako on kätevää. Pivolla voivat tehdä mobiilimaksuja ihan kaikkien pankkien asiakkaat, ja maksut siirtyvät vastaanottajalle reaaliaikaisesti.

Lue lisää rahansiirrosta ja ryhmistä

Maksa puhelimella netissä

Pivolla voit maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa, esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa. Maksu hyväksytään yhdellä pyyhkäisyllä, ilman pankkitunnuksia tai korttinumeroita.

Lue lisää verkkomaksamisesta

Maksa puhelimella opiskelijaravintoloissa

Pivon QR-koodilla voit maksaa kätevästi useissa opiskelijaravintoloissa ympäri Suomen. Opiskelija-alennuksen saat automaattisesti maksun yhteydessä.

Lue lisää ravintoloissa maksamisesta

Mitä on mobiilimaksaminen?

Kätevää ja turvallista maksamista mobiililaitteella

Mobiilimaksamista on esimerkiksi rahansiirto kaverille puhelinnumeron perusteella, netissä maksaminen mobiilimaksusovelluksella tai ravintolassa maksamista puhelimella. Kaikki nämä onnistuvat Pivolla. Pivo on ilmainen mobiilimaksusovellus kaikkien pankkien asiakkaille.

Opi lisää mobiilimaksamisesta