Pivon lähimaksu – mobiilimaksaminen kaupassa

Maksa puhelimellasi kaupassa myös yli 50 € ostoksia

Ota käyttöön Pivon lähimaksu ja tee lähimaksuja puhelimellasi. Pivon lähimaksu käy kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksupääte, ja voit maksaa sillä myös 50 € lähimaksurajaa isompia ostoksia. Pivon lähimaksu on saatavilla OP:n asiakkaille Android-puhelimiin.

Voit ottaa Pivon lähimaksun käyttöön, jos sinulla on OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai Uusi OP-Visa Debit/Credit -kortti.

Helpot ja turvalliset lähimaksut puhelimella

OP:n asiakkaille Android-puhelimiin

Pivon lähimaksu on saatavilla OP:n asiakkaille Android-puhelimiin. Pivon lähimaksun käyttöönotto on helppoa, maksutonta ja nopeaa.

Aina turvalliset maksut

Kun maksat Pivolla, kukaan ei pääse urkkimaan korttisi tietoja tai pin-koodia. Pivolla maksat turvallisesti myös yli 50 €:n ostokset. Voit tehdä niin isoja ostoksia kuin korttisi käyttörajat sallivat.

Kerää Plussa-pisteitä

Yhdistä K-Plussa-korttisi Pivon lähimaksuun ja kerryttää Plussa-pistesaldoasi aina kun maksat Pivon lähimaksulla K-Ryhmän tai heidän kumppaniensa kaupoissa.

Näin otat Pivon lähimaksun käyttöön

1. Lataa Pivo ja ota se käyttöön puhelinnumerollasi ja verkkopankkitunnuksillasi.

2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu ja seuraa Pivon ohjeita.

3. Varmista vielä lopuksi, että puhelimesi NFC-ominaisuus on päällä ja Pivo on puhelimesi oletusmaksusovellus.

Lataa Pivo

Näin maksat puhelimella kaupassa

1. Avaa Pivo ja valitse päävalikosta Lähimaksu.

2. Vie puhelin maksupäätteelle ja odota hetki.

3. Pivo ja maksupääte ilmoittavat, kun maksu on hyväksytty.

Voit myös aktivoida kotinäytöltä maksaminen, jolloin sinun ei tarvitse kirjautua Pivoon ennen maksua. Riittää, että avaat puhelimesi näyttölukituksen ja viet puhelimen maksupäätteelle.

Lataa Pivo

Usein kysyttyä Pivon lähimaksusta

Toimiiko Pivon lähimaksu ulkomailla? Miksi Pivo kysyy koodia, kun yritän maksaa puhelimella kaupassa? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin tai chattaile asiakaspalvelumme kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Pivolla voit tehdä myös muita mobiilimaksuja

Maksa tuhansissa verkkokaupoissa

Pivolla voit maksaa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa.

Lue lisää

Rahansiirto kavereiden kesken

Pivolla puhelimella maksaminen kaverille ja yhteisten kulujen jako on helppoa – kaikkien pankkien asiakkaille! Pivolla voit tehdä myös reaaliaikaisia Siirto-mobiilimaksuja.

Lue lisää