Maksa Pivolla kassoilla

Ota käyttöön Pivon lähimaksu ja maksa ostoksia kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksua tukeva maksupääte. Pivon lähimaksu on saatavilla Pivon Android-versiossa ja OP:n asiakkaille.

Lisäksi Pivon QR-koodilla voit maksaa myös useissa opiskelijaravintoloissa. Pivon QR-koodimaksaminen on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille. Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä.

Pivon lähimaksu

Pivon lähimaksulla maksat kaupassa kätevästi puhelimellasi ilman, että sinun täytyy koskettaa maksupäätettä.

Pivon lähimaksu käy kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksupääte, ja voit maksaa sillä myös yli 50 € ostoksia. Pivon lähimaksu on saatavilla OP:n asiakkaille Pivon Android-versiossa.

Voit myös yhdistää Pivon lähimaksuun K-Plussa-korttisi ja kerryttää Plussa-pistesaldoasi aina kun maksat Pivon lähimaksulla K-Ryhmän tai heidän kumppaniensa kaupoissa.

Näin otat Pivon lähimaksun käyttöön

  1. Lataa Pivo ja ota se käyttöön puhelinnumerollasi ja verkkopankkitunnuksillasi.
  2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu ja seuraa Pivon ohjeita.
  3. Varmista vielä lopuksi puhelimesi asetuksista, että puhelimesi NFC-ominaisuus on päällä ja Pivo on asetettu puhelimesi oletusmaksusovellukseksi.

Vinkki! Aktivoi Pivon asetuksista kotinäytöltä maksaminen. Näin sinun ei tarvitse avata Pivoa ennen maksua, vaan riittää, että avaat puhelimesi näyttölukituksen ja viet puhelimen maksupäätteelle.

Usein kysyttyä Pivon lähimaksusta

Miksi Pivo kysyy koodia, kun yritän maksaa puhelimella kaupassa? Toimiiko Pivon lähimaksu ulkomailla? Pivon lähimaksu ei toimi?

Löydä ratkaisu ongelmaasi tukiosiostamme.

Usein kysytyt kysymykset

" "

Maksa Pivolla opiskelijaravintoloissa

Pivon QR-koodilla voit maksaa myös useissa opiskelijaravintoloissa kätevästi.

Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Opiskelijakorttia ei siis tarvitse erikseen näyttää.

Pivolla voi maksaa näissä opiskelijaravintoloissa:

Uusia ravintoloita tulossa pian!

Puuttuuko lempiravintolasi listalta? Vinkkaa siitä meille!

" "

Näin maksat Pivolla opiskelijaravintoloissa

Ennen lounasta

Ota käyttöön opiskelijakortti Pivossa. Näin saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Pivon opiskelijakortin aktivointiin menee vain hetki.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla jo liki 30 opiskelijajärjestön jäsenille.

Tutustu Pivon opiskelijakorttiin tästä.

Ravintolassa

  1. Valitse itsepalvelukassasta opiskelijalounas.
  2. Avaa Pivo ja Pivon QR-koodi. Pivon QR-koodin löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläreunasta.
  3. Näytä koodia lukijalle.
  4. Kassa piippaa ja tulostaa kuitin. Ota kuitti mukaan ja nouda lounas sitä vastaan.

Pivolla voit tehdä myös muita mobiilimaksuja

Maksa tuhansissa verkkokaupoissa

Pivolla voit maksaa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa.

Lue lisää

Rahansiirto kavereiden kesken

Pivolla puhelimella maksaminen kaverille ja yhteisten kulujen jako on helppoa – kaikkien pankkien asiakkaille! Pivolla tehdyt maksut ovat heti perillä vastaanottajan tilillä.

Lue lisää