Maksa Pivolla kassoilla

Ota käyttöön Pivon lähimaksu ja maksa ostoksia kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksua tukeva maksupääte. Pivon lähimaksu on saatavilla Pivon Android-versiossa ja OP:n asiakkaille.

Lisäksi kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa Pivolla myös useissa opiskelijaravintoloissa. Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä.

Pivon lähimaksu

Pivon lähimaksulla maksat kaupassa kätevästi ja hygieenisesti puhelimellasi ilman, että sinun täytyy koskettaa maksupäätettä.

Pivon lähimaksu käy kaikissa kaupoissa, joissa on lähimaksupääte, ja voit maksaa sillä myös yli 50 € ostoksia. Pivon lähimaksu on saatavilla OP:n asiakkaille Pivon Android-versiossa.

Voit myös yhdistää Pivon lähimaksuun K-Plussa-korttisi ja kerryttää Plussa-pistesaldoasi aina kun maksat Pivon lähimaksulla K-Ryhmän tai heidän kumppaniensa kaupoissa.

Näin otat Pivon lähimaksun käyttöön

 1. Lataa Pivo ja ota se käyttöön puhelinnumerollasi ja verkkopankkitunnuksillasi.
 2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu ja seuraa Pivon ohjeita.
 3. Varmista vielä lopuksi puhelimesi asetuksista, että puhelimesi NFC-ominaisuus on päällä ja Pivo on asetettu puhelimesi oletusmaksusovellukseksi.

Vinkki! Aktivoi Pivon asetuksista kotinäytöltä maksaminen. Näin sinun ei tarvitse avata Pivoa ennen maksua, vaan riittää, että avaat puhelimesi näyttölukituksen ja viet puhelimen maksupäätteelle.

Usein kysyttyä Pivon lähimaksusta

Pivon lähimaksu on suljettu? Pivon lähimaksun käyttöönotto ei onnistu? Löydä ratkaisu ongelmaasi usein kysytyistä kysymyksistä.

Usein kysytyt kysymykset

" "

Maksa Pivolla opiskelijaravintoloissa

Pivolla voit maksaa kätevästi myös useissa opiskelijaravintoloissa.

Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Opiskelijakorttia ei siis tarvitse erikseen näyttää.

Näin maksat Pivon QR-koodilla opiskelijaravintoloissa

Ennen lounasta

Ota käyttöön opiskelijakortti Pivossa. Näin saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Pivon opiskelijakortin aktivointiin menee vain hetki.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille. Pivon opiskelijakortin käyttöönotto edellyttää opiskelijajärjestön jäsenyyttä.

Ravintolassa

 1. Valitse itsepalvelukassasta opiskelijalounas.
 2. Avaa Pivo ja Pivon QR-koodi. Pivon QR-koodin löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläreunasta.
 3. Näytä koodia lukijalle.
 4. Kassa piippaa ja tulostaa kuitin. Ota kuitti mukaan ja nouda lounas sitä vastaan.

Näin maksat Pivolla Sodexon opiskelijaravintoloissa

Ota käyttöön Pivon opiskelijakortti ja MySodexo-sovellus

Sodexon opiskelijaravintoloissa ostokset tehdään mySodexo-sovelluksella. Kun liität Pivon opiskelijakortin mySodexoon, sovellus näyttää sinulle automaattisesti opiskelijahinnat, eikä sinun tarvitse näyttää opiskelijakorttia erikseen ravintolassa.

Voit myös maksaa ostoksesi hyvissä ajoin ennen ravintolaan saapumista, jolloin ravintolassa sinun tulee enää näyttää mySodexon QR-koodia ravintolan päätteelle. Maksun voit hoitaa kätevästi Pivolla.

Näin linkität Pivon opiskelijakortin mySodexo-sovellukseen

 1. Ota käyttöön Pivo ja Pivon opiskelijakortti.
 2. Ota käyttöön mySodexo-sovellus.
 3. Paina mySodexossa Tunnistaudu Pivolla -painiketta, ja linkitä Pivon opiskelijakortti sovellukseen.
 4. MySodexo tunnistaa opiskelijakorttisi, ja tuotteet päivittyvät opiskelijahintaiseksi.
 5. Valitse ravintola ja haluamasi tuotteet. Maksun voit hoitaa kätevästi Pivolla.
 6. Nouda tuotteet ravintolasta ja näytä mySodexon QR-koodia ravintolan päätteelle.

Linkitys täytyy tehdä vain kerran. Jatkossa opiskelijastatuksesi varmennetaan automaattisesti.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille. Pivon opiskelijakortin käyttöönotto edellyttää opiskelijajärjestön jäsenyyttä.

Tutustu Pivon opiskelijakorttiin

" "

Pivolla voit tehdä myös muita mobiilimaksuja

Maksa tuhansissa verkkokaupoissa

Pivolla voit maksaa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa.

Lue lisää

Rahansiirto kavereiden kesken

Pivolla puhelimella maksaminen kaverille ja yhteisten kulujen jako on helppoa – kaikkien pankkien asiakkaille! Pivolla tehdyt maksut ovat heti perillä vastaanottajan tilillä.

Lue lisää