Maksa Pivolla kassoilla

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat maksaa Pivolla useissa opiskelijaravintoloissa. Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä.

Maksa Pivolla opiskelijaravintoloissa

Pivolla voit maksaa kätevästi myös useissa opiskelijaravintoloissa ympäri Suomen. Jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön, saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Opiskelijakorttia ei siis tarvitse erikseen näyttää.

Ravintolasta riippuen ostokset tehdään joko ravintolan omalla sovelluksella, jossa voi valita maksutavaksi Pivon, tai ravintolan itsepalvelukassoilla Pivon QR-koodilla.

Pivolla voi maksaa näissä opiskelijaravintoloissa

Näin maksat Pivon QR-koodilla opiskelijaravintoloissa

Ennen lounasta

Ota käyttöön opiskelijakortti Pivossa. Näin saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Pivon opiskelijakortin aktivointiin menee vain hetki.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille. Pivon opiskelijakortin käyttöönotto edellyttää opiskelijajärjestön jäsenyyttä.

Ravintolassa

  1. Valitse itsepalvelukassasta opiskelijalounas.
  2. Avaa Pivo ja Pivon QR-koodi. Pivon QR-koodin löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläreunasta.
  3. Näytä koodia lukijalle.
  4. Kassa piippaa ja tulostaa kuitin. Ota kuitti mukaan ja nouda lounas sitä vastaan.

Näin maksat Pivolla Juveneksen tai Sodexon sovelluksessa

Sodexon ravintoloissa ja osassa Juveneksen ravintoloita ostokset tehdään ravintolan omalla sovelluksella, johon voi liittää Pivon opiskelijakortin.

Kun liität Pivon opiskelijakortin ravintolan sovellukseen, sovellus näyttää sinulle automaattisesti opiskelijahinnat. Näin sinun ei tarvitse näyttää opiskelijakorttia erikseen ravintolassa.

Voit myös maksaa ostoksesi hyvissä ajoin ennen ravintolaan saapumista, jolloin ravintolassa sinun täytyy enää näyttää ravintolan sovelluksen QR-koodia ravintolan päätteelle. Maksun voit hoitaa kätevästi Pivolla.

Näin linkität Pivon opiskelijakortin ravintolan sovellukseen

  1. Ota käyttöön Pivo ja Pivon opiskelijakortti.
  2. Ota käyttöön Juvenes- tai mySodexo-sovellus.
  3. Paina ravintolan sovelluksessa Tunnistaudu Pivolla- tai Tarkista-painiketta, ja linkitä Pivon opiskelijakortti sovellukseen.
  4. Ravintolan sovellus tunnistaa opiskelijakorttisi, ja tuotteet päivittyvät opiskelijahintaiseksi.
  5. Valitse ravintola ja haluamasi tuotteet. Maksun voit hoitaa kätevästi Pivolla.
  6. Nouda tuotteet ravintolasta ja näytä ravintolan sovelluksen QR-koodia ravintolassa olevalle päätteelle.

Linkitys täytyy tehdä vain kerran. Jatkossa opiskelijastatuksesi varmennetaan automaattisesti.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille. Pivon opiskelijakortin käyttöönotto edellyttää opiskelijajärjestön jäsenyyttä.

Tutustu Pivon opiskelijakorttiin

" "

Pivolla voit tehdä myös muita mobiilimaksuja

Maksa tuhansissa verkkokaupoissa

Pivolla voit maksaa verkkokaupoissa helposti, nopeasti ja turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kotipizzan, Stockmannin, Varustelekan ja Suomalaisen Kirjakaupan nettikaupoissa.

Lue lisää

Rahansiirto kavereiden kesken

Pivolla puhelimella maksaminen kaverille ja yhteisten kulujen jako on helppoa – kaikkien pankkien asiakkaille! Pivolla tehdyt maksut ovat heti perillä vastaanottajan tilillä.

Lue lisää