Pivo poistuu käytöstä 4.9.2024

Vuonna 2013 perustettu Pivo on kasvanut OP:n asiakkaiden saldosovelluksesta suosituksi mobiilimaksusovellukseksi. Nyt on kuitenkin aika kiittää yhteisistä vuosista, sillä Pivo poistuu käytöstä pysyvästi 4.9.2024. Voit käyttää Pivoa siihen saakka normaalisti.

Mitä minun täytyy tehdä?

Pivo suljetaan 4.9.2024. Voit kirjautua Pivoon ja tarkastella tietojasi sovelluksessa 3.9.2024 asti.

Tee maksut, hyväksy sinulle tulleet maksupyynnöt ja avoimet kulut ryhmissä viimeistään 3.9.2024. Suosittelemme myös, että otat ylös tiedot mahdollisista avoimista maksupyynnöistä ja kuluista ryhmissä, jotta niiden tiedot eivät katoa. Jos sinulla ei ole Pivossa avoimia kuluja tai opiskelijakorttia, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Jos olet OP:n asiakas, voit siirtää rahaa puhelinnumerolla jatkossa OP-mobiilin Siirto-maksulla. Saat palvelun käyttöösi OP-mobiilissa. Jos olet rekisteröitynyt Siirto-palvelun käyttäjäksi Pivossa, on se käytössäsi automaattisesti myös OP-mobiilissa.

Tutustu Siirto-maksuun

Onko sinulla käytössäsi Pivon opiskelijakortti?

Pivo poistuu käytöstä 4.9.2024. Voit käyttää Pivon opiskelijakorttia normaalisti siihen asti opiskelijakorttisi voimassaolon puitteissa. Ota tämän jälkeen käyttöösi jokin toinen opiskelijajärjestösi tarjoama opiskelijakortti. Saat vaihtoehdoista lisätietoa omalta opiskelijajärjestöltäsi.

Lue tarkemmat ohjeet

Oletko seurannut Pivosta kulutustasi?

Jos olet OP:n asiakas, voit jatkossa seurata kulutustasi OP-mobiilissa Talouden tasapaino -ominaisuuden avulla. Talouden tasapaino luokittelee tilitapahtumasi automaattisesti erilaisiin ryhmiin, joista näet miten tulosi ja menosi jakautuvat.

Tutustu Talouden tasapainoon

Jos haluat avata OP:n asiakkuuden, täytä hakemus kätevästi verkossa. Saat käyttöösi päivittäiset pankkipalvelut ja monipuoliset digipalvelut taloudenhallintaan.

Tule OP:n asiakkaaksi

Mistä löydän lisätietoa?

Löydät aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja vastauksia alla olevan linkin takaa.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin

Jos et löydä kysymykseesi vastausta, voit olla yhteydessä Pivon asiakaspalveluun. Pivon chat- ja puhelinasiakaspalvelu on auki normaalisti 13.9.2024 asti. Tämän jälkeen voit olla yhteydessä Pivon asiakaspalveluun sähköpostitse.

Tarkista Pivon asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat