Pivo yrityksille

Ota Pivo verkkokauppasi maksutavaksi, tarjoa etuja Pivon käyttäjille tai kehitä kanssamme täysin uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja.

Ota yhteyttä

Pivo on OP Ryhmän kehittämä uuden ajan maksamisen ratkaisu kaikkien pankkien asiakkaille.

Ota Pivo käyttöön

  • Verkkokaupassasi – Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia verkkokaupassa ilman korttitietoja tai avainlukulistoja. Kun otat Pivon verkkokauppasi maksutavaksi, mahdollistat maksamisen myös kolmella muulla Siirto-sovelluksella (OP-mobiili, Nordean Siirto, S-mobiili). Siirto on suomalaisten suosituin mobiilimaksutapa. Pivolla voivat maksaa kaikkien pankkien asiakkaat jo yli 5000 suomalaisessa verkkokaupassa eikä maksamisesta koidu asiakkaalle mitään lisäkuluja.
  • Sovelluksessasi – Yli 76 % suomalaisista on jo tehnyt mobiilimaksuja, ja mobiilimaksut yleistyvät sovelluksissa nopeasti. Pivon avulla voit vastaanottaa maksuja myös oman sovelluksesi sisällä. Tukemalla Pivoa sovelluksessasi, saat myyntikonversioon nousuun ja asiakkaasikin ovat tyytyväisempiä.
  • Facebook Messengerissä – Toimme Facebook Messenger -ostamisen Suomeen yhdessä Kotipizzan kanssa. Voimme auttaa sinunkin yritystäsi hyödyntämään Facebook Messengerin isot käyttäjämäärät ja myyntimahdollisuudet.

Haluatko etusi Pivoon?

Pivolla satojatuhansia asiakkaita valmiina tekemään ostoksia. Vuonna 2017 Pivon etuja käytettiin yli puoli miljoonaa kertaa.

Ota yhteyttä

Miksi valita Pivo?

  • Kotimainen, turvallinen ja luotettava – Pivon taustalla on maksamisen pitkäaikainen ja vakaa asiantuntija OP sekä mobiilimaksamisen ratkaisuja juuri tähän päivään kehittävä OP Lab. Asiakas voi maksaa Pivolla vailla huolen häivää: kaikkiin maksuihin pätevät aina tilin ja korttien maksurajat.
  • Nopea ja helppo – Asiakas syöttää maksun yhteydessä oman puhelinnumeronsa ja hyväksyy maksun näppärästi käyttämässään sovelluksessa (Pivo, OP-mobiili, Nordean Siirto tai S-mobiili). Kun maksaminen on helppoa, ostokokemuskin on parempi ja ostoskoreja hylätään vähemmän.
  • Laaja käyttäjäkanta – Pivo on ladattu jo yli miljoona kertaa ja sillä on satoja tuhansia aktiivisia käyttäjiä. Vuonna 2018 Pivon käyttö on kasvanut yli 300 %.

Pivo muuttaa maksamista

Suomen ensimmäiset käteisvapaat festarit

Elokuussa 2017 teimme historiaa yhdessä Blockfestin kanssa ja toteutimme Suomen ensimmäiset full cashless –festivaalit.

Pizzaa Facebook Messengeristä suoraan kotiin

Yhdessä Kotipizzan kanssa teimme Pohjoismaiden ensimmäisen Facebook Messenger -maksusovelluksen, KotiBotin.

Toimme helpotusta laskuviidakkoon

Kehitimme Postin kanssa Postin uuteen sovellukseen mahdollisuuden tehdä ostoksia ja maksaa laskuja ilman luottokorttitietoja tai tunnuslukuja.

Usein kysyttyä


Miten saan Pivon verkkokauppaani?

Pivon saat verkkokauppasi maksuvalikoimaan kätevimmin suoraan Checkout Finlandilta tai Maksuturvalta. Voit myös kysyä omalta maksuvälittäjältäsi, milloin Pivo on saatavilla heidän kauttaan. Lisätietoa hinnoittelusta saat suoraan palveluntarjoajaltasi tai meiltä. Asiakkaaltasi ei veloiteta mitään erillisiä kuluja Pivolla maksamisesta.

Pivo kehittää jatkuvasti uuden ajan maksamisen ratkaisuja. Ota yhteyttä, jos haluat verkkokauppaasi sopivan räätälöidyn mobiilimaksamisen ratkaisun.


Voinko saada Pivon verkkokauppani maksutavaksi, vaikka en olekaan OPn asiakas?

Kyllä! Pivo on täysin pankkiriippumaton ja sopii kaikkien pankkien asiakkaille.