Pivo yrityksille

Kasva ja kehitä liiketoimintaasi Pivolla.

Pivo on jo ottanut paikkansa suomalaisten arjessa.

Rakennamme Pivosta johtavaa ostamisen palveluiden alustaa ja tarjoamme Pivon sisällä uusia monipuolisia mahdollisuuksia kauppiaskumppaneillemme ja käyttäjillemme. Pivolla kaikki järjestyy: omat suosikkipalvelut löytyvät tulevaisuudessa yhdestä sovelluksesta, jolla maksaminen on helppoa ja turvallista.

Pivolla kehität ja kasvatat liiketoimintaasi

Mobiilimaksaminen

Ota maksuja vastaan missä vain: verkkokaupassa, sovelluksessa ja kivijalassa. Verkossa asiakkaan ei tarvitse rekisteröidä osoitteitaan, luottokorttejaan tai muistaa pankkitunnuksiaan, kivijalassa pelkkä puhelimen heilautus riittää.
Kun otat Pivon verkkokauppasi maksutavaksi, mahdollistat maksamisen myös muilla Siirto-sovelluksilla. Siirto on suomalaisten suosituin mobiilimaksutapa.

Palvelut

Uudella Pivolla suomalainen pivottaa pizzat, pöytävaraukset ja vaikka bussiliput. Parilla painalluksella, yhdessä supersovelluksessa. Rakenna ja yhdistä palvelusi kätevästi osaksi Pivoa Pivon SDK:lla ja tavoita yli miljoona ostomoodissa olevaa suomalaista.

Kampanjat

Sitouta ja aktivoi nykyisiä asiakkaita ja ilahduta kantiksia eduilla. Hanki uutta kassavirtaa ilman uusasiakashankinnan kustannuksia ja vaivaa. Pivon kautta tavoitat juuri oikeanlaiset asiakkaat.

Yhteistyökumppaneitamme

 

Miksi Pivo?

Kotimainen ja luotettava

Pivon taustalla on maksamisen pitkäaikainen ja vakaa asiantuntija ja mobiilimaksamisen ratkaisuja juuri tähän päivään kehittävä OP. Asiakas voi maksaa Pivolla vailla huolen häivää: kaikkiin maksuihin pätevät aina tilin ja korttien maksurajat.

Nopea ja helppo maksaminen

Asiakas syöttää maksun yhteydessä oman puhelinnumeronsa ja hyväksyy maksun näppärästi käyttämässään sovelluksessa (Pivo, OP-mobiili tai Nordean Siirto). Kun maksaminen on helppoa, ostokokemuskin on parempi ja ostoskoreja hylätään vähemmän.

Laaja käyttäjäkanta

Pivo on ladattu jo yli miljoona kertaa ja sillä on satoja tuhansia aktiivisia käyttäjiä. Vuonna 2018 Pivon käyttö on kasvanut yli 300 %.

Haluatko Pivon verkkokauppasi maksutavaksi tai tuoda palvelusi Pivoon?

Voit ottaa Pivon verkkokauppasi maksutavaksi Bamboran, Checkout Finlandin tai Maksuturvan kautta.

Muissa asioissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@pivolompakko.fi).