7 syytä onnitella Pivolla

Tänäkin keväänä onnitellaan koulunsa päättävää, ammattiin valmistuvaa ja ylioppilaaksi kirjoittavaa. Vaikka ajatus on tietysti se kaikkein tärkein, monelle nuorelle kaikkein mieluisin lahja on rahalahja. Myös yhä useampi hääpari ja päivänsankari toivoo pientä summaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Rahaa siis toivotaan ja annetaan ylioppilaslahjaksi ja häälahjaksi yhä useammin.

Mutta miten rahalahjan saa turvallisesti ja helposti lähetettyä päivänsankarille? No tietysti Pivolla ja Siirto-maksulla! Keräsimme seitsemän syytä lähettää rahalahja Pivolla.

Ihminen seisoo Helsingin keskustan kadulla kädessään puhelin.

Et tarvitse tilinumeroa, pelkkä puhelinnumero riittää

Pivolla voit lähettää rahaa, vaikka et tietäisi vastaanottajan tilinumeroa. Riittää että tiedät vastaanottajan puhelinnumeron. Avaa Pivo, valitse maksa ja näppäile vastaanottajan puhelinnumero.

Lahjan lähettäminen on maksutonta

Pivolla rahan siirtäminen on täysin maksutonta. Emme siis veloita rahalahjan lähettämisestä tai vastaanottamisesta. Pivon voit myös ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Pivolla on turvallista lähettää rahalahja

Jos vastaanottajalla on käytössään Pivo tai joku muu Siirtoa käyttävä sovellus, näet syöttämääsi puhelinnumeroa käyttävän henkilön nimen maksua tehdessäsi. Tämä johtuu siitä että kaikki käyttäjät ovat vahvasti tunnistautuneita. Voit näin olla varma siitä, että maksu menee turvallisesti perille oikealle henkilölle.

Lahjan mukaan voi liittää onnitteluviestin ja -kuvan

Voit kirjoittaa onnitteluviestin ja liittää mukaan haluamasi onnittelukuvan. Henkilökohtainen tervehdys tekee lahjasta vielä mukavamman. Lahjan vastaanottaja näkee viestin ja mahdollisen kuvan omassa Pivossaan.

Pivo käy kaikkien pankkien asiakkaille

Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat, joten sinun ei tarvitse kysellä minkä pankin asiakas päivänsankari on. OP:n ja Nordean välillä rahalahja siirtyy heti, muitten pankkien kohdalla raha siirtyy muutamassa päivässä.

Pivo kertoo saapuneesta lahjasta

Kun olet lähettänyt lahjan Pivolla, vastaanottaja saa heti tiedon saapuneesta maksusta. Iloinen yllätys siis kertoo saapumisestaan!

Isompikin kimppalahja siirtyy Pivolla

Pivolla voi nyt siirtää kerralla jopa 3000 euroa! Jos olette siis keränneet kimppalahjan tuoreelle ylioppilaalle koko suvulta, voi sen lähettää turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä. Ja tietysti lahjaan osallistuvat voivat hyödyntää Pivoa lahjarahan keruussa.

Ja jos mietit, mikä on oikea rahalahjan suuruus, kurkkaa tämä artikkeli OP-mediasta. Onnittele siis Pivolla, turvallisesti ja kätevästi  – tai jos olet itse päivänsankari, vinkkaa että sinulla on Pivo käytössä!