Uutta Pivossa: korkeammat maksurajat ja entistä parempi kuittinäkymä

Pivon uusin versio (3.7.0) sisältää monia parannuksia Pivolla maksamiseen. Päivitys tulee ladattavaksi sovelluskauppoihin vaiheittain 16.4. alkaen.

Katso onko päivitys saatavilla jo sinulle ja päivitä Pivosi, niin saat uudet ominaisuudet käyttöösi:

App Store

Google Play Store

Korkeammat maksurajat mahdollistavat isompienkin kulujen jaon

Huomasimme asiakaspalautteista, että Pivon maksurajat ovat olleet monille asiakkaillemme liian matalat. Joillain vuosiraja on paukkunut jo muutaman kuukauden aktiivisen käytön jälkeen ja osa asiakkaistamme on joutunut siirtämään isommat summat erissä, koska päiväraja on ollut heille liian matala. Niinpä päätimme nostaa Pivon maksurajoja.

Uudet maksurajat henkilöiden välisiin rahansiirtoihin ovat:

  • 3000 € / 24 h
  • 30 000 € / 12 kk

Yksittäisen maksun summa voi olla korkeintaan 3000 €.

Kauppiaille tehtävissä maksuissa rajat ovat seuraavat:

  • 15 000 € / 24 h
  • 50 000 € / 12 kk

Huomioithan, että kaikkiin Pivolla tehtäviin maksuihin pätevät näiden Pivon omien maksurajojen lisäksi myös korttisi ja/tai tilisi käyttörajat.

Pivon maksurajoja ei voi muuttaa, mutta voit tarkastella niitä Pivon asetuksista:

  1. Kirjaudu Pivoon.
  2. Paina oikean yläkulman profiilikuvaa.
  3. Valitse Maksuvälineet.
  4. Valitse Maksurajat.

Vierekkäin kaksi puhelinta. Ensimmäisen ruudulla näkymä, josta Pivon maksurajoja pääsee Pivossa tarkastelemaan. Toisessa näkymä, jossa näkyvät itse maksurajat.

Kuittinäkymästä löytyy nyt enemmän tietoa kuin aikaisemmin

Selkeytimme Pivon kuittinäkymää ja toimme sinne joitain hyödyllisiä lisätietoja. Kuittinäkymä on näkymä, jonka näet, kun olet tehnyt Pivolla maksun tai maksupyynnön.

Lisäsimme kuittinäkymään Maksun lisätiedot -painikkeen, jonka takaa löydät nyt kaikki maksun lisätiedot, muun muassa maksun aikaleiman sekä maksuvälineen, jolta maksu veloitettiin.

Maksuväline-otsikon alta voit myös helposti tarkistaa, milloin tekemäsi maksu on perillä. Jos otsikon alla lukee teksti “Maksua ei välitetty reaaliaikamaksuna.”, maksu on perillä vastaanottajalla 1–2 arkipäivän kuluessa. Jos kyseistä tekstiä ei näy, maksu on perillä saman tien.

Tässä päivityksessä teimme myös erään isomman uudistuksen, joka ansaitsi aivan oman artikkelinsa. Lue se täällä!

Mitä mieltä olet näistä parannuksista? Millaisia parannuksia haluaisit seuraavaksi Pivossa nähdä? Kerro toiveesi meille sivun alareunan chatin kautta!