Uutta Pivossa: Slicen opiskelijaedut ja -alennukset

Aiemmin tänä syksynä kerroimme, että olemme sopineet yhteistyöstä opiskelijaetuja ympäri Suomen tarjoavan Slicen kanssa. Yhteistyön myötä Slicen tuhannet opiskelijaedut tulisivat Pivoon – ja nyt ne ovat Pivossa!

Jo aiemmin Pivon opiskelijakortin yhteydestä löytyi opiskelijaetuja, mutta Slicen etujen myötä opiskelijaetujen määrä Pivossa kasvoi kertaheitolla. Tarkemmin sanottuna noin 4000:lla uudella edulla. Nyt opiskelijat saavat siis Pivosta entistä enemmän irti.

Voit käyttää Pivon opiskelijakortin yhteydestä löytyviä etuja, jos olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön. Pivon opiskelijakortti on saatavilla jo yli 20 opiskelijajärjestön jäsenille. Listan järjestöistä ja lisätietoja Pivon opiskelijakortista löydät täältä.

Slicen edut sisältävät sekä paikallisia että valtakunnallisia etuja tuhansilta yrityksiltä, ja etuja tarjoavien yritysten määrä kasvaa jatkuvasti. Katukuvassa opiskelija tunnistaa etuja tarjoavat yritykset sinisestä Slice-sydäntarrasta.

Jotta opiskelijaetujen selailu ja lempparietujen löytäminen olisi helpompaa, voit tallentaa etuja suosikkeihin painamalla edun kohdalla sydäntä.

Näin löydät Slicen opiskelijaedut Pivosta ja käytät edun

  1. Avaa Pivo.
  2. Valitse Pivon päänäkymästä Opiskelijakortti.
  3. Valitse alareunasta Edut.

Osan eduista voit käyttää vain kerran ja osan niin monta kertaa kuin haluat. Edun tiedot, mahdolliset rajoitteet ja voimassaoloaika on kerrottu edussa.

Lataa Pivo

Kolme puhelinta, joissa ensimmäisessä Pivon etukategoriat, toisessa näkymä Slicen opiskelijaeduista Pivossa ja kolmannessa yksittäinen opiskelijaetu avattuna.