Uutta Pivossa: nyt voit vaihtaa tapahtuman kategoriaa

Syksyn ensimmäinen isompi päivitys toi tullessaan toivotun uudistuksen: nyt voit vaihtaa yksittäisen tapahtuman kategoriaa.

Lisäksi teimme Pivon käyttöönotosta entistä sukkelampaa ja litistimme liudan bugeja, joiden bongauksesta kiitos kuuluu aktiivisille asiakkaillemme.

Päivitys on nyt saatavilla sekä Android- että iOS-puhelimille.

Yksittäisen tapahtuman kategorian vaihto

Pivo jaottelee kortti- ja tilitapahtumasi automaattisesti helposti ymmärrettäviin kategorioihin, jotta tiedät mihin rahasi kuluvat.

Useimmiten Pivo osaa tunnistaa, mihin kategoriaan tekemäsi ostos tai maksu kuuluu, mutta aina arvauksemme ei osu ihan oikeaan. Jos esimerkiksi ostat kissanruokaa huoltoasemalta, Pivo ei tätä tiedä, vaan luokittelee ostoksen autoihin liittyväksi.

Uuden päivityksen myötä voit nyt itse vaihtaa minkä tahansa Pivossa näkyvän tapahtuman kategoriaa ja saada realistisemman näkymän omaan kulutukseesi.

Näin vaihdat yksittäisen tapahtuman kategoriaa:

  1. Mene joko saldograafille tai Pivon kulutusosioon ja avaa haluamasi tapahtuma.
  2. Paina tapahtuman yläreunassa näkyvää kategoriaikonia.
  3. Valitse haluamasi kategoria avautuvasta listasta.

 

Huomioithan, että tässä vaiheessa yhden tapahtuman kategorian vaihtaminen ei muuta aiempien tai tulevien samanlaisten tapahtumien kategorioita. Tulevaisuudessa tämäkin onnistuu.

Tutustu Pivon kulutuksen seurantaan tarkemmin täällä. Pivon kulutuksen seurannan ominaisuudet ja saldograafi ovat saatavilla vain OP:n asiakkaille.