Uutta Pivon Lahjoita-palvelussa: Nyyti ry

Pivon ja opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävän Nyyti ry:n yhteistyö jatkuu: nyt voit lahjoittaa Nyytille myös  Pivon Lahjoita-palvelussa.

Aloitimme yhteistyön Nyytin kanssa keväällä 2021, kun kampanjoimme yhdessä opiskelijoiden mielenterveyspäivänä. Samalla mahdollistimme Nyytille lahjoittamisen kätevästi Pivolla puhelinnumeroa käyttäen.

Osa Pivon käyttäjistä suosii puhelinnumerolla lahjoittamista, osa kantaa kortensa kekoon mieluiten Lahjoita-palvelussa, jossa puhelinnumeroa ei tarvitse erikseen tietää.

Kumpaa tapaa suositkaan, on lahjoittaminen helppoa ja turvallista ja lahjoitettu summa menee Nyytin käyttöön lyhentämättömänä. Emme ota lahjoituksista välitysmaksuja.

Opiskelijoiden mielenterveystyö on nyt ehkä tärkeämpää kuin koskaan

Jo toista vuotta kestänyt kuormittava koronapandemia on korostanut myös opiskelijoiden yksinäisyyden kokemuksia, kun monet arjen kohtaamispaikat ovat olleet suljettuina. Opiskeluajalle leimallinen yhteisöllisyys onkin jäänyt lähes kokonaan pois.

Keväällä 2020 lähes joka viides korkeakouluopiskelija kertoi kokeneensa masennus- ja ahdistuneisuusoireita suurimman osan ajasta tai kaiken aikaa. Yli puolet oli tuntenut itsensä masentuneeksi vähintään osan ajasta viimeisen viikon aikana, ja vain harva kertoi olonsa olleen enimmäkseen rauhallinen.

Ongelma ei liity pelkästään pandemiaan, sillä jo ennen sitä on ollut näkyvissä huolestuttava trendi opiskelijoiden hyvinvoinnissa erityisesti toisen asteen opiskelijoiden keskuudessa.

Opiskelijoista onkin jo pitkään erottunut alati kasvava ryhmä, jonka henkinen hyvinvointi on ollut huolestuttavan heikolla tolalla.

Avun saanti ei myöskään ole ollut helppoa.

Näin lahjoitat Nyytille Pivon Lahjoita-palvelussa

  1. Avaa Pivo ja valitse Palvelut-osiosta Lahjoita.
  2. Valitse Nyyti ry.
  3. Valitse summa, jonka haluat lahjoittaa.
  4. Hyväksy maksu pyyhkäisemällä.

Lue lisää Pivolla lahjoittamisesta