Pivoperjantai – voit voittaa liput Suomen parhaimmille festareille

Pivo piffaa nyt festarilippuja, jotta saisit enemmän irti kesästäsi. Pivoperjantai on kisa, jossa voit voittaa sinulle ja ystävällesi liput kesän parhaisiin tapahtumiin. Kisa lähtee käyntiin pivoperjantaisin Facebookissa ja mukaan pääset kommentoimalla festarikuvaan minkä artistin haluaisit kyseisillä festareilla nähdä sekä jättämällä yhteystietosi festarikisan kampanjasivuille. Huikeeta!

Kaikille alla mainituille festivaaleille arvotaan osallistujien kesken 2kpl lippuja, jotka kattavat sisäänpääsyn tapahtumaan koko sen keston ajan. Arvonnan järjestää OP-Pohjola osk.ja arvonta suoritetaan OP:n toimesta. Arvonta suoritetaan festivaalikohtaisesti ja osallistumisaika tietyn festarin lippuja varten alkaa pivoperjantaina klo 12.00 ja päättyy seuraavan viikon maanantaina klo 12.00 seuraavalla aikataululla:
Ruisrock 27.6 – 30.6
Tammerfest 4.7 – 7.7
Summer Sound 11.7 – 14.7
Qstock 18.7 – 21.7
FLOW 25.7 – 28.7
Weekend Festival 1.8 – 4.8

Arvontaan sovelletaan lisäksi seuraavia sääntöjä:

  1. Palkintoliput lähetetään voittajalle postitse arvonnan jälkeisenä arkipäivänä
  2. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron suorittamisesta
  3. Palkintoon sovelletaan festivaalin järjestäjän myöntämiä mahdollisia takuita ja muita vastaavia ehtoja. Arvonnan järjestäjä ei myönnä palkinnolle mitään erillisiä takuita.
  4. Voittaja vastaa palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista sekä kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.
  5. Voittaja vapauttaa Arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
  6. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja arvonnan järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia arvonnan sääntöihin ja toteutukseen.

Pivoperjantai tekee kesästä pikkasen siistin!