Pivon vinkit hiihtolomalle

Hiihtoloma edessä eikä mitään tekemistä? Pivo auttaa! Kokosimme yhteen parhaat hiihtolomavinkkimme. Poimi vinkeistä mieleisesi ja nauti lomasta – tai muuten vaan tästä mukavasta valoisasta ajasta!

  1. Kerää kaverit kasaan ja lähtekää pulkkamäkeen tai suunnistakaa lähilaavulle. Termariin voi tehdä lämmittäväksi evääksi vaikka keittoa tai kaakaota. Kokkauskulut voi jakaa kavereiden kesken Pivolla.
  2. Mikäli talvi nyppii, ota äkkilähtö ulkomaille. Kevättalvi ei ole monessa paikassa kuuminta sesonkia, joten matkoja voi saada edullisesti. Matkakulut pysyvät aisoissa, kun luot ennen reissua Pivoon reissubudjetin.
  3. Pistä puhelin piiloon, ota hetki aikaa itsellesi ja tartu vaikka kirjaan. Lyhyelläkin digipaastolla voi olla mielelle ja keholle positiivisia vaikutuksia.
  4. Aloita kevätsiivous ajoissa ja käy kaapit läpi. Turhat tavarat voi laittaa kiertoon vaikkapa Facebook-kirppiksellä, ja maksut hoituvat kätevästi Pivolla.
  5. Älä suunnittele etukäteen mitään, vaan tee joka päivä juuri sitä, mitä mukavalta tuntuu. Eikös se ole vähän loman tarkoituskin?

Liukkaita latuja ja aurinkoisia kelejä kaikille lomalaisille!

PS. Tämän viikon loppuun asti voit myös osallistua Pivon Instagramissa leffalippuarvontaan!