Pivolla voi pian maksaa Kajaanin opiskelijaravintola foXissa ja Vimpelissä

Viime vuodesta alkaen Pivolla on voinut maksaa valituissa opiskelijaravintoloissa, ja tänä syksynä mukaan liittyy liuta uusia ravintoloita.

Pivolla voi pian maksaa myös Kajaanin ammattikorkeakoulun opiskelijaravintola foXissa sekä Kainuun ammattiopiston opiskelijaravintola Vimpelissä. Pivolla maksaminen onnistuu ensi vaiheessa ravintoloiden itsepalvelukassoilla.

Itsepalvelukassalla maksu hoituu kätevästi Pivosta löytyvällä QR-koodilla, ja opiskelijana saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä, kun olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön. Sinun ei siis tarvitse näyttää opiskelijakorttia erikseen ravintolan henkilökunnalle.

Näin maksat Pivolla opiskelijaravintola foXissa ja Vimpelissä

Ennen ravintolaan menoa:

Ota käyttöön opiskelijakortti Pivossa. Näin saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä. Pivon opiskelijakortin aktivointiin menee vain hetki.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille, muun muassa KAMO:n jäsenille.

Ravintolassa:

  1. Valitse itsepalvelukassasta opiskelijalounas.
  2. Avaa Pivo ja Pivon QR-koodi. Pivon QR-koodin löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläreunasta.
  3. Näytä koodia lukijalle.
  4. Kassa piippaa ja tulostaa kuitin. Ota kuitti mukaan ja nouda lounas sitä vastaan.

Lue lisää Pivolla maksamisesta kassoilla

" "