Pivo keräsi mainetta myös Vuoden Huiput -kisassa

Eilen järjestetyssä Vuoden Huiput -gaalassa palkittiin vuoden parhaita markkinointiviestinnän ja muotoilun osaajia. Myös Pivo sai osansa kunniaa, kun se palkittiin Kultahuipulla parhaasta digitaalisesta muotoilusta ja Hopeahuipulla muotoilun tuotteistuksesta.

Grafian [Vuoden Huiput] (http://www.vuodenhuiput.fi/fi-FI/vuoden-huiput-2013/) on Suomen merkittävin markkinointiviestinnän ja muotoilun kilpailu, joka on suunnittelijoiden itsensä vuonna 1980 perustama. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen sekä suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestettiin nyt 34. kerran.

Pivon huikean menestyksen takana on joukko intohimoisia ammattilaisia monelta eri alalta. Myös uskollisilla käyttäjillämme on osansa tässä menestyksessä; he varmistavat, että pyrimme aina parhaaseen. Pivo-tiimi kiittää ja kumartaa tunnustuksesta. Kiitos!

(Vasemmalla ylhäällä: Sami Niemelä ja Kristian Luoma. Vasemmalla alhaalla: Niina Ollikka, Tuomas Jomppanen, Hanna Äijälä, Jussi Juntunen, Sami Niemelä ja Kristian Luoma)