Pivo- ja Siirto-maksut laajenevat kivijalassa

Kevytmaksu tarjoaa pienille yrityksille sekä järjestöille helpon tavan vastaanottaa maksuja

Pivo ja OP Kassa julkaisevat yhdessä uuden palvelun, Kevytmaksun, jolla yritykset ja järjestöt voivat vastaanottaa maksuja helposti missä vain kaikilta Pivon, OP-mobiilin ja Nordean Siirto-sovelluksen käyttäjiltä. Yhdessä näiden sovellusten käyttäjät muodostavat Suomen suurimman mobiilimaksuverkoston.

Kevytmaksu perustuu asiakkaille tuttuun puhelinnumerolla maksamiseen. Kauppiaalle luodaan lyhytnumero ja QR-koodi, joihin maksuja voi vastaanottaa. Asiakas voi maksaa ostoksen tai lahjoituksen omalla Siirtoa käyttävällä sovelluksellaan: Pivolla, OP-mobiililla tai Nordean Siirto-sovelluksella. Pivoa voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Kauppias voi puolestaan seurata saapuvia maksuja OP Kassan maksuttomasta sovelluksesta, jonka voi ladata älypuhelimeen tai tablettiin. Maksujen vastaanottaminen Kevytmaksulla ei vaadi siis erillisiä maksupäätteitä tai kassalaitteita saatikka käteiskassaa.

”Meille on tärkeää löytää jatkuvasti uusia mahdollisuuksia Pivolle. On hienoa helpottaa etenkin pienten yritysten, yksinyrittäjien ja järjestöjen arkea”, iloitsee OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila.

Kevytmaksu on omiaan esimerkiksi liikkuvaan myyntipisteeseen, jäsen- tai kannatusmaksujen vastaanottoon tai ketterään somemyyntiin. Kasvokkain tapahtuvan myynnin lisäksi kauppias voi jakaa oman QR-koodinsa tai lyhytnumeron sähköpostitse, somessa tai vaikkapa verkkosivuillaan ja vastaanottaa maksuja kevyesti myös verkossa. Jatkossa Kevytmaksua voidaan hyödyntää myös lahjoitusten keräämiseen hyväntekeväisyysjärjestöille.

Aloitusmaksuton, puhtaasti käyttöön perustuva hinnoittelu joustaa myös satunnaiseen myyntiin. OP Kassa julkaisee Kevytmaksun tämän kevään aikana.

Haluatko kuulla, kun Kevytmaksu julkaistaan? Ota meihin yhteyttä.

Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan yhteydenottopyyntöösi vastaamiseen.