Kulutusta Kasperin linssin läpi

Miltä näyttää viikko pivottamista Kasperin elämässä? Pivon somessa aktiivinen Kasper Garam on keväällä ylioppilaaksi valmistunut 18-vuotias helsinkiläisnuori, jonka intohimona on valokuvaus. Seuraavana etappina elämässä Kasperilla on armeija, jonka jälkeen hän suuntaa mahdollisesti opiskelemaan valokuvausta.

Tämä kuvasarja vie meidät matkalle pivottajan arkeen. Löydät Kasperin kuvia lisää Instagramista käyttäjänimellä @kaspergaram (c).

“Palkkapäivänä on kiva käydä vilkaisemassa tilin saldo. Kuukauden paras päivä, ja pivokäyrä hymyilyttää.”

“Nelinumeroisella pääsykoodilla näkee tilitapahtumat, saldon ja paljon muuta. On tosi helppoa pysyä ajan tasalla rahoistaan. Monimutkaisempaa systeemiä tuskin tulisi näin paljoa käytettyä…”

“Kuitteja en ole koskaan tykännyt ottaa mukaan kaupasta. Pivon kanssa niitä tarvitsee vielä entistäkin vähemmän.”

“Vanhemmilta saatu käteinen ei näy omalla tilillä miinuksena. Keskikulutus pysyy vähän kohtuullisempana. Kiitos iskä!”

“Pivotaskun takia en käytä lompakkoa nykyään lähes koskaan. Tarvittavat kortit vaan mukaan ja menoksi.”

“Cityshoppari on yksi lempiominaisuuksistani Pivossa. Uskomaton määrä kaikenlaisia tarjouksia, jotka voi lunastaa kännykkää näyttämällä!”

“Keskiviikkona tuli sovellukseen uusi päivitys, joka vähän muutti ulkoasua. Tuntuu yksinkertaisemmalta kuin aikaisempi versio, ja näyttääkin kivalta.”

“Ei niitä paljoa ole, mutta Pinssien kertyminen näkyy Pivossa. Myös Pins-tarjoukset ja -edut löytyvät täältä.”

“Keskikulutus näkyy toimialoittain oransseina ympyröinä, joiden takaa aukeaa tarkempia tietoja. Keskikulutuksen mukaan Pivo laskee tulevaisuuden ennusteen, joka ei aina välttämättä ole kaikista miellyttävintä katseltavaa.”