Pivolla voi nyt maksaa kahdessa opiskelijaravintolassa Oulussa

Viime vuonna mahdollistimme Pivolla maksamisen valituissa opiskelijaravintoloissa, ja tänä syksynä mukaan liittyy useita uusia ravintoloita.

Pivolla voi nyt maksaa myös Oulussa kahdessa Juveneksen opiskelijaravintolassa: Restaurant Napassa ja Restaurant Foobarissa. Pivolla maksaminen onnistuu ravintoloiden itsepalvelukassoilla. Tunnistat kassat Pivo-tarroista ja -viireistä.

Itsepalvelukassalla maksu ja opiskelijaksi tunnistautuminen hoituu kätevästi Pivosta löytyvällä QR-koodilla. Opiskelijana saat sinulle kuuluvan opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä, kun olet ottanut Pivon opiskelijakortin käyttöön.

Lounaan ostaminen on siis sujuvampaa, kun sinun ei siis tarvitse näyttää opiskelijakorttia erikseen ravintolan henkilökunnalle tai kaivaa maksukorttia esiin.

Näin maksat Pivolla Restaurant Napassa ja Restaurant Foobarissa

Ennen ravintolaan menoa:

Ota käyttöön Pivon opiskelijakortti. Tämä mahdollistaa sen, että itsepalvelukassa tunnistaa automaattisesti, että olet opiskelija, ja saat lounaan siis opiskelijahintaan.

Pivon opiskelijakortti on maksuton, digitaalinen ja virallinen opiskelijakortti, joka on saatavilla kaikille korkeakouluopiskelijoille, muun muassa OSAKO:n ja OYY:n jäsenille. Pivon opiskelijakortin käyttöönottoon menee vain hetki.

Ravintolassa:

Aivan ensiksi mene itsepalvelukassalle, joka on merkitty Pivo-tarroilla ja -viirillä.

  1. Valitse itsepalvelukassasta ”Opiskelijalounas Pivolla”.
  2. Avaa Pivo ja Pivon QR-koodi. Pivon QR-koodin löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläreunasta.
  3. Näytä QR-koodi itsepalvelukassan lukijalle.
  4. Kassa piippaa ja tulostaa kuitin. Ota kuitti ja nouda lounas sitä vastaan.

Lue lisää Pivolla maksamisesta

" "