Joulukuussa ylitetään suklaan keskikulutus

Voidaanko nyt jo myöntää, mistä joulukuussa on oikeasti kyse…? Suklaan syönnistä tietenkin!

Mikä onkaan ihanampaa kuin rapistella kiiltävillä ja värikkäillä papereilla koristeltuja joulusuklaita ja maistella eri makuja? Sormet eksyvät aivan huomaamatta suklaarasialle yhä uudestaan ja uudestaan. Ei auta vaikka rasian kiikuttaisi vaatekomeron perimmäiseen nurkkaan – sormet löytävät tiensä kyllä sinnekin!

Vaikka suklaarasiaan sisältyy tunnetusti myös muutama vähemmän suosittu herkkupala, nappaa rohkea sokerihiiri lopulta suuhunsa myös ne viimeiset yksilöt. Pian laatikko ammottaa tyhjyyttään ja suklaanystävä jää nuolemaan näppejään.

Mutta ei huolta! Tänä vuonna Pivo auttaa suklaan keskikulutuksen ylittämisessä jakamalla jouluaattoon saakka suklaata. Kerro meille kuka on se ilopilleri, porukan piristäjä tai muuten vain ihana ystävä, joka ansaitsee suklaisen joulun!

Ilmianna ystäväsi tai rakkaasi 18.12.2014 mennessä Pivon Facebook-sivulla yksityisviestillä. Perustele miksi haluaisit ojentaa juuri hänelle suklaalahjan ja liitä mukaan osoitteesi. Parhaat perustelut julkaistaan Pivon somessa ja palkitaan Chjokon ihanalla käsintehdyllä suklaalla.

Chjokon löydät Liisankadulta Helsingistä. Chjokon sivuilla voit fiilistellä suklaataivasta samalla, kun pohdit kuka ihanan yllätyksen ansaitsee.

Säännöt:

Järjestäjä:
Pivo

Kilpailu on voimassa:
1.–18.12.2014

Osallistumisohjeet:
Ilmianna ystäväsi tai rakkaasi lähettämällä yksityisviestiä Pivon Facebook-sivuilla. Kirjoita perustelut yksityisviestiin ja muista liittää myös oma postiosoitteesi mahdollista suklaapaketin lähettämistä varten.

Oikeus osallistua:
Osallistumalla kilpailuun sitoudut noudattamaan sen sääntöjä. Kilpailuun voivat osallistu kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt.

Voittajien valinta:
Lähetämme joka päivä (1.–24.12.2014) suklaata yhdelle onnekkaalle. Voittajat valitaan kaikkien valintaan mennessä perustelunsa lähettäneiden joukosta. Parhaat perustelut julkaistaan Pivon sosiaalisessa mediassa.

Henkilötiedot:
Perusteluissa ei käytetä henkilöiden kokonimeä. Julkaisemme vain etunimet, jotta osallistujien yksityisyys säilyy heidän niin halutessaan. Osallistujan osoitetta käytetään ainoastaan palkinnon lähettämiseksi.

Pivon käyttölupa ja vastuu:
Osallistujat antavat Pivolle oikeuden käyttää perusteluja sosiaalisessa mediassa. Julkaisemme sosiaalisessa mediassa vain osallistujien etunimet osallistujien yksityisyyden suojaamiseksi.

Pivon vastuu rajoittuu palkintona olevaan suklaan lähettämiseen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Pivo pidättää oikeuden muuttaa kalenterinsääntöjä tai palkintoja sekä peruuttaa tai keskeyttää kilpailu ilman erillistä ilmoitusta. Muutoksista ilmoitetaan Pivon sosiaalisessa mediassa.