Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain turkoosia: Pivo uudistuu

Aiemmin tänä vuonna kerroimme, että uudistamme Pivon loppuvuoden 2018 aikana. Uusi Pivo on saatavilla ensin iPhoneille. Löydät sen App Storesta Pivon päivityksenä vielä ennen joulua.

Android-käyttäjiäkään ei ole unohdettu: uusi Pivo julkaistaan Android-puhelimille pian vuoden 2019 alussa.

Mikä muuttuu, mikä ei?

Uudesta Pivosta löydät tuttujen ominaisuuksien lisäksi myös täysin uudenlaisia palveluita: pivota vaikka pizza, pöytävaraus tai bussiliput. Samassa yhteydessä päivitämme Pivon ilmeen ja käyttöliittymän.

Suurin osa Pivon nykyisistä, rakastetuista ominaisuuksista säilyy ennallaan: kaverille ja verkossa voi edelleen maksaa, CityShoppari-etuja käyttää ja OP:n asiakkaat pääsevät tsekkaamaan tilinsä saldon nopeasti ilman avainlukulistoja.

Ensi vuoden alussa mukaan tulevat uudistettu kulutuksen seuranta ja digitaalinen opiskelijakortti.

Teimme uuteen Pivoon myös runsaasti muita teidän toivomianne parannuksia. Tässä niistä muutamia:

  • Jos maksun vastaanottajalla ei ole Pivoa käytössä, maksusta ei tehdä enää katevarausta, vaan raha ei yksinkertaisesti liiku
  • OP:n asiakkaat voivat lisätä Pivoon myös muiden pankkien kortteja
  • Pivon pääsykoodi on pidennetty 6-numeroiseksi (sormenjälki- ja kasvotunnistus toimivat edelleen!)
  • OP:n asiakkaat voivat käyttää maksuihin entistä kattavammin eri maksuvälineitä (esimerkiksi verkko-ostoksia voi nyt tehdä luottokortilla ja saada kaikki luottokorttishoppailun edut – jes!)
  • OP:n asiakkaat näkevät nyt entistä enemmän tilejä Pivossa. Pivo näyttää kaikki sellaiset tilit, joita voi käyttää maksamiseen.
  • Käyttöehtojen ja muiden lakisääteisten tekstien hyväksymistä on parannettu ja ne löytyvät nyt myös på svenska ja in English
  • Korttien poisto (esimerkiksi vanhentuneiden sellaisten) onnistuu nyt suoraan sovelluksesta

Mitä seuraavaksi?

Kuten tähänkin asti, kehitämme Pivoa jatkuvasti.

Vuonna 2019 tuomme Pivoon lisää palveluita ja laajennamme opiskelijakortin uusille paikkakunnille. Näistä lisää myöhemmin!