Hyödynnä Pivon ekoedut

Pivon etuohjelmat ovat jo pitkään olleet sovelluksen suosituimpia ominaisuuksia. Viime vuonna edut otti käyttöönsä yli 200 000 henkilöä! Etuja löytyy moneen lähtöön: niin nuoreen kuin aikuiseen makuun, omiin hemmotteluhetkiin ja kaveriporukoille, ravintoloista kauppoihin ja kesäisessä Suomessa matkailuun. Pivosta löytyy myös liuta etuja ekologisempaan elämään:

  • Ilahduta ystävää tai hemmottele itseäsi Ruohonjuuren ihanilla tuotteilla alehintaan. Pivolla saat -20 % yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta ja -10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ruohonjuuren valikoima sisältää laajan kattauksen mm. luonnonkosmetiikkaa, taivaallisia raakasuklaita ja muita superfoodeja sekä erilaisia ekologisia kodintuotteita.
  • Hesburgerin raikas smoothie/fruitie vain 3,20 €. Täydennä tilauksesi vaikkapa sipsikaljavegaanien keskuudessa mainetta niittäneellä soijatortillalla ja herkullinen lounassetti on valmis!
  • Picnicistä kaksi smoothieta yhden hinnalla. Smoothieista (ja muustakin valikoimasta) löytyy runsaasti vegaanisia vaihtoehtoja.
  • Hae viikonlopun herkut KotiPizzasta, josta saat Pivon edulla Vege lankkupizzan ja juoman yhteishintaan 12,90 €. KotiPizza on tunnettu kestävistä ja ympäristöä säästävistä valinnoistaan: listalta löytyy kestävästi kalastettua tonnikalaa ja katkarapuja sekä vegaanisia vaihtoehtoja.
  • Vietä kaverin kanssa hyvän mielen herkkuhetki Paulig Kulmassa: kaksi raakakakkua yhden hinnalla Pivon kupongilla.

Nämä ja satoja muita etuja saat käyttöösi lataamalla Pivon sovelluskaupastasi. Pivoa ja sen etuja voivat käyttää ilmaiseksi kaikkien pankkien asiakkaat.