Auta meitä parantamaan nettisivujamme ja vastaa lyhyeen kyselyyn. Vastaamaan

Hyödynnä Pivon ekoedut

Pivon etuohjelmat ovat jo pitkään olleet sovelluksen suosituimpia ominaisuuksia. Viime vuonna edut otti käyttöönsä yli 200 000 henkilöä! Etuja löytyy moneen lähtöön: niin nuoreen kuin aikuiseen makuun, omiin hemmotteluhetkiin ja kaveriporukoille, ravintoloista kauppoihin ja kesäisessä Suomessa matkailuun. Pivosta löytyy myös liuta etuja ekologisempaan elämään:

  • Ilahduta ystävää tai hemmottele itseäsi Ruohonjuuren ihanilla tuotteilla alehintaan. Pivolla saat -20 % yhdestä vapaavalintaisesta tuotteesta ja -10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista. Ruohonjuuren valikoima sisältää laajan kattauksen mm. luonnonkosmetiikkaa, taivaallisia raakasuklaita ja muita superfoodeja sekä erilaisia ekologisia kodintuotteita.
  • Hesburgerin raikas smoothie/fruitie vain 3,20 €. Täydennä tilauksesi vaikkapa sipsikaljavegaanien keskuudessa mainetta niittäneellä soijatortillalla ja herkullinen lounassetti on valmis!
  • Picnicistä kaksi smoothieta yhden hinnalla. Smoothieista (ja muustakin valikoimasta) löytyy runsaasti vegaanisia vaihtoehtoja.
  • Hae viikonlopun herkut KotiPizzasta, josta saat Pivon edulla Vege lankkupizzan ja juoman yhteishintaan 12,90 €. KotiPizza on tunnettu kestävistä ja ympäristöä säästävistä valinnoistaan: listalta löytyy kestävästi kalastettua tonnikalaa ja katkarapuja sekä vegaanisia vaihtoehtoja.
  • Vietä kaverin kanssa hyvän mielen herkkuhetki Paulig Kulmassa: kaksi raakakakkua yhden hinnalla Pivon kupongilla.

Nämä ja satoja muita etuja saat käyttöösi lataamalla Pivon sovelluskaupastasi. Pivoa ja sen etuja voivat käyttää ilmaiseksi kaikkien pankkien asiakkaat.