Enkla mobilbetalningar för alla

Överför pengar till kompisar, dela på gemensamma kostnader på nätet och vid butikskassan.

Med Pivo lyckas allt det här – och mycket annat. Hitta ditt sätt att använda Pivo. Det gör också 1,2 miljon andra.

Ladda ner Pivo

Enkla mobilbetalningar och de bästa förmånerna och tjänsterna

  • Betala, dela, begär: Med Pivo är det lätt att överföra pengar bara med telefonnummer. Välj en eller flera mottagare, knappa in summan och svep iväg betalningen.
  • Betala med telefon på nätet: Betala enkelt, snabbt och tryggt i tusentals nätbutiker utan krångel med bankkoder eller kortnummer. Samla dina nätinköp på en faktura och dela upp fakturan i sådana delar som passar dig.
  • Betala räkningar: Betala dina räkningar med en svep i OmaPosti-appen.*
  • De bästa förmånerna och tjänsterna: Pivo samlar flera tjänster för en lättare vardag: digitalt studentkort och tusentals studentförmåner, TableOnlines bordsbeställning, de populära CityShoppari 2020-förmånerna och bussbiljetter redan i 10 städer.
  • Håll koll på konsumtionen: Se vart dina pengar går med Pivos uppföljning av din konsumtion. Pivo delar automatiskt och behändigt in dina inköp i olika kategorier och räknar ut din konsumtion per månad och dag.*
  • Kontaktlös betalning med telefon: Börja använda Pivos kontaktlösa betalning och betala vid butikskassan med telefon. Det går också att betala inköp över 50 €.*

*Endast för OP:s kunder.

 En smartphone som visar Pivos huvudvy

Erfarenheter av Pivo

Pivo har redan 1,2 miljoner användare och sju av tio skulle rekommendera Pivo för sina vänner och bekanta.

Så här beskriver användarna Pivo

“Det allmänna intrycket av Pivo är mycket tydligt och modernt. Lätt att använda och försnabbar gireringarna. En bra app!”

“Cityshoppari och bordsbeställningen är ett extra plus i vardagen. Bäst gillar jag ändå kompisbetalningarna som gör livet mycket enklare!”

“Med Pivo är det lätt att skicka pengar, så alla som kan använda Pivo borde nog ladda ner Pivo”

“Ett verkligt lättanvänt, säkert och snabbt sätt att överföra pengar.”

Ladda ner Pivo gratis

Ladda ner Pivo till din iPhone eller Android-telefon från din appbutik.

Pivo är en gratisapp och kan användas av alla finländska bankers kunder. För att börja använda Pivo behöver du nätbankskoder och ett betalkort.

Ladda ner Pivo