Uutta tulossa: hallitse saamiasi viestejä paremmin

Julkaisemme lähiaikoina Pivoon uuden osion, jonka avulla voit hallita paremmin sitä, millaisia viestejä meiltä saat. Käytännössä voit sallia tai estää tekstarilla tai maililla tapahtuvan suoramarkkinoinnin osion kautta.

Kun osio on julkaistu, löydät sen Pivon asetuksista, kohdasta Suostumukset. Jos puolestaan olet uusi Pivon käyttäjä, saat osion eteesi sen jälkeen, kun olet on hyväksynyt Pivon käyttöehdot. Voit palata osioon ja muokata valintojasi milloin vain Pivon asetuksien kautta.

Mitä luvan antaminen käytännössä tarkoittaa? Millaisia viestejä saan?

Älä huoli – emme ala pommittamaan sinua kaiken maailman turhilla tarjousviesteillä. Vannomme kautta Pivon ja kannon! Mekin ihan oikeasti haluamme, että saamasi viestit ovat sinulle hyödyllisiä.

Jos annat meille luvan sähköiseen suoramarkkinointiin, voit saada meiltä Pivoon liittyviä tekstareita tai sähköpostiviestejä. Viestit voivat sisältää esimerkiksi vinkkejä Pivon käyttöön, nostoja uusista ominaisuuksista tai sisällöistä, henkilökohtaisia etuja tai vaikkapa kutsuja asiakastutkimuksiin tai pilottiryhmiin, joissa pääset vaikuttamaan Pivon kehitykseen.

Viesteissä voi olla mukana myös OP Ryhmän tai Pivon yhteistyökumppaneiden tuotteita tai palveluja. Tällaiset viestit voivat kertoa esimerkiksi uusista eduista Pivon CityShoppari-etuohjelmassa (CityShoppari on yhteistyökumppanimme) tai muistuttaa sinua esimerkiksi OPn omistaja-asiakkaiden pian päättyvästä edusta Pivon Omistaja-asiakkaan edut -etuohjelmassa.

Lähtökohtaisesti suoramarkkinointikielto on kaikilla käyttäjillämme päällä. Huomaathan, että voit kiellosta huolimatta saada meiltä sovelluksen sisäisiä ilmoituksia tai push-viestejä. Myös aktivointikoodit tulevat sinulle edelleen tekstarilla perille ja ajoittain saatamme laittaa tekstaria esimerkiksi sovelluksen häiriöistä. Pivon lähettämät push-viestit voit halutessasi estää puhelimesi asetuksista. Push-viestien hallintaan on tulossa parannuksia tulevaisuudessa.

Miksi tällainen osio tulee Pivoon?

Suomen ja EU:n tietosuojalait ovat uudistumassa ja uudet säännökset tulevat voimaan tämän kuun aikana. Lyhyesti sanottuna lakimuutos tarkoittaa, että sinulla on enemmän valtaa ja näkyvyyttä siihen, mihin ja miten henkilötietojasi käytetään. Muutos koskee luonnollisesti myös meitä ja reagoimme siihen monella tavalla, joista tämä uusi Pivon sisälle tuleva osio on ensimmäinen.

Osana lakimuutosta myös käyttöehtomme tulevat lähiaikoina muuttumaan. Tästä kerromme lisää hieman myöhemmin. Pysy kuulolla!

Kysymyksiä?

Lähetä meille viesti 🙂