Uutta Pivossa: opiskelijakortin päivittäminen ja kuvan vaihtaminen

Uudistus Pivossa toi toivotun ominaisuuden Pivon opiskelijakortin käyttäjille. Ateriatukikortin käyttöönottaneet voivat nyt itse päivittää korttinsa kaikkiin opiskelijaetuihin oikeuttavaan opiskelijakorttiin. Myös kuvan vaihtaminen opiskelijakorttiin on nyt mahdollista.

Päivitä korttisi

Pivossa voi ottaa käyttöön vain Kelan ateriatukeen oikeuttavan ateriatukikortin tai kaikkiin opiskelijaetuihin oikeuttavan opiskelijakortin. Päivittäminen ateriatukikortista opiskelijakorttiin kannattaa, sillä opiskelijakortti oikeuttaa ateriatuen lisäksi VR:n ja Matkahuollon opiskelijahintaisiin lippuihin sekä tuhansiin muihin opiskelijaetuihin ympäri Suomen. Ateriatukikortin päivittäminen opiskelijakortiksi vaatii opiskelijajärjestön jäsenyyden.

Näin päivität korttisi Pivossa:

  1. Avaa Pivon opiskelijakortti ja valitse opiskelijakortin alareunasta Päivitä kortti​.
  2. Vahvista korttisi päivittäminen ponnahtavasta ilmoituksesta.
  3. Valitse opiskelutasosi ja opiskelijajärjestösi​.
  4. Luo itsellesi uusi kortti seuraamalla Pivon antamia ohjeita.

Etkö saa korttia päivitettyä? Huomaathan, että tieto jäseneksi liittymisestäsi saattaa kirjautua rekisteriin pienellä viiveellä. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä Pivon asiakaspalveluun.

Vaihda kuva opiskelijakorttiisi

Nyt voit myös päivittää opiskelijakorttiisi kuvan. Kuvan päivittäminen onnistuu suoraan Pivossa. Kuvan voi vaihtaa kuuden kuukauden välein.

  1. Avaa Pivon opiskelijakortti.
  2. Valitse opiskelijakortin alareunasta Vaihda kuva.
  3. Seuraa ohjeita ja ota itsellesi uusi kuva tai valitse sellainen galleriastasi.
  4. Hyväksy uusi kuva.

 

Eikö sinulla ole vielä Pivon opiskelijakorttia? Tarkista, onko opiskelijakortti saatavilla sinun opiskelijajärjestösi jäsenille täältä.

Puhelin, jossa näkyy Pivon opiskelijakortin päivittämis- ja kuvanvaihto-ominaisuudet