Uutta Pivossa: tuplasti nopeampi käynnistys ja muita parannuksia

Alkuvuoden ajan olemme keskittyneet parantamaan Pivoa monin eri tavoin. Tehdyn kehitystyön pohjana ovat olleet teidän pivottajien toiveet. Kiitos niistä!

Osa parannuksista on jo julkaistu, ja osa julkaistaan Pivon uusimmassa päivityksessä (3.6.0), joka tulee ladattavaksi vaiheittain kaikille pivottajille seuraavan viikon aikana.

Katso onko uusin Pivo-päivitys jo saatavilla sinulle:

iPhone

Android

Näkyvimmät parannukset

Pivo käynnistyy nyt noin kaksi kertaa nopeammin

Päivityksen myötä Pivoon kirjautuminen on noin kaksi kertaa nopeampaa kuin aiemmin! Tämä on ollut yksi toivotuimmista parannuksista ja toivomme, että sen myötä Pivoa on entistä mukavampi käyttää.

Osoitteen muuttaminen on nyt mahdollista asetuksista

Muutitko vasta? Uusimman päivityksen myötä myös OP:n asiakkaat voivat muokata osoitetietojaan Pivon asetuksista.

Muutoksia maksuhistoriaan

Pivon maksuhistoria-osiossa on tehty pientä pintaremonttia, jonka myötä maksuhistoria on nyt monin tavoin entistä selkeämpi. Saapuneet ja tulevat maksut näkyvät nyt vihreällä ja lähettämäsi maksut puolestaan punaisella. Hyväksyntääsi odottavat maksupyynnöt on ryhmitelty Odottaa-otsikon alle, jotta sinun olisi helpompi huomata ne. Lisäksi vaihdoimme koko maksuhistoria-osion taustavärin tutun turkoosiksi.

Mitä mieltä olet näistä parannuksista? Mikä tekisi Pivosta vieläkin paremman? Jaa toiveesi esimerkiksi sivun alareunan chatin kautta!