Uusittu Pivo – nyt saatavilla iPhonelle

Pivo syntyi ajatuksesta olla apuna arjen ostohetkissä. Tämän pohjalta lähdimme rakentamaan silloin mielestämme oikeanlaista sovellusta ja hioimme sitä muotoon, joka tuntui oikealta. Nyt kun on kulunut jo vuosi ensimmäisestä Pivon julkaisusta ja olemme keränneet paljon palautetta, on tullut aika korjata suuntaa hieman.

Pivon antama näkymä omaan kulutukseen ja talouteen on edelleen tärkein sovelluksen ominaisuus. Toisaalta, Pivo voi tarjota paljon lisää ostoksien avuksi. Moni käyttäjistämme on tykännyt myös niistä eduista ja etuohjelmista, jotka ovat löytäneet kotinsa Pivosta. Tämä siitäkin huolimatta, että joittenkinkin etujen etsiminen on ollut pieni tutkimusmatka sovelluksen syövereihin.

Siksi saamamme palautteen perusteella olemme keväällä ryhtyneet remontoimaan Pivon “ylävalikkoa” – ja nyt olemme valmiita julkaisemaan siitä maistiaisia. Uudistetussa Pivossa, joka on tarjolla ensi alkuun Applen iPhone -laitteille ostoslista on jätetty pois, koska sen myötä sovelluksen käytettävyyttä on saatu yksinkertaistettua merkittävästi. Mikäli uusittu Pivo tuntuu paremmalta, nämä uudet ominaisuudet löytävät tiensä myös Android- ja Windows Phone -laitteille lähikuukausina.

Jotta Pivosta tulisi täydellinen apuri, on Pivon poppoon tehtävä jatkuvasti töitä. Luotamme edelleen siihen, että arvokkaan palautteenne avulla oivallamme uusia asioita joka päivä. Kiitos siksi vielä kommenteistanne – toivomme, että saamme jutella teidän pivottajien kanssa jatkossakin runsain mitoin!

Pivon poppoon puolesta, Kristian