Pivo on palveluiden alusta.

Pivo on jo ottanut paikkansa suomalaisten arjessa. Nyt rakennamme Pivosta johtavan ostamisen palveluiden alustan, ja tarjoamme uusia monipuolisia mahdollisuuksia kauppiaskumppaneillemme ja käyttäjillemme Pivon sisällä. Pivolla kaikki järjestyy; omat suosikkipalvelut löytyvät tulevaisuudessa yhdestä sovelluksesta ja maksaminen on helppoa ja turvallista.

Pivolla kaikki järjestyy

Mobiilimaksaminen

Ota maksuja vastaan saumattomasti ja helposti missä vain: verkkokaupassa, sovelluksessa ja kivijalassa. Verkossa asiakkaan ei tarvitse rekisteröidä osoitteitaan, luottokorttejaan tai muistaa pankkitunnuksiaan, kivijalassa pelkkä puhelimen heilautus riittää.

Palvelut

Uudella Pivolla suomalainen pivottaa pizzat, taksit, pöytävaraukset ja vaikka bussiliput. Parilla painalluksella, yhdessä supersovelluksessa. Rakenna ja yhdistä palvelusi kätevästi osaksi Pivoa Pivon SDK:lla ja tavoita yli miljoona ostomoodissa olevaa suomalaista.

Kampanjat

Sitouta ja aktivoi nykyisiä asiakkaita ja ilahduta kantiksia eduilla. Hanki uutta kassavirtaa ilman uusasiakashankinnan kustannuksia ja vaivaa. Pivon kautta tavoitat juuri oikeanlaiset asiakkaat.

Mukana ovat jo mm.

 

Haluan mukaan uudistuvaan Pivoon

Pivon tietosuojaseloste

Medialle

OP Ryhmän kehittämä Pivo kasvaa palveluiden alustaksi avaamalla Suomen suosituimman mobiililompakon kumppaneiden palveluille. Pivon käyttäjät voivat pian hyödyntää arkea helpottavia palveluja suoraan sovelluksessa.

Lue lisää tiedotteesta.