Uusia ominaisuuksia Pivon käyttäjille

Pivon kehittäminen on ollut äärimmäisen miellyttävää koko Pivon poppoolle sen vuoksi, että olemme saaneet valtavasti asiakaspalautetta. Joka päivä kymmenet sähköpostit antavat meille palautetta ja suuntaviivoja siihen minkälaisia ominaisuuksia on tarpeen tehdä.

Tänään meillä on mahdollisuus tarjota jälleen muutamaan toiveeseen vastaus – ensin Android ja iPhone -sovelluksissamme, mutta pian toki myös Windows Phonella.

Eräs toivotuimmista ominaisuuksista on mahdollisuus korjata luokittelua. Käytännössä voit nyt uudessa päivityksessä täsmentää ostoksesi luokittelun jälkeenpäin. Tekemäsi muutokset heijastuvat myös vasemmasta päädystä löytyvään ostotapahtumien luokitteluun.

Samalla kun teimme tämän, mahdollistimme samaisen luokittelun myös tilitapahtumille. Huomaathan, että ennusteeseen eivät enää kaikki tapahtumat vasemmassa päädyssä vaikuta, koskapa useimmat tilitapahtumista (vuokra, vakuutus, jne maksut) ovat jo aikajanalla tulevaisuudessa. Eikä pelkästään debit-korteilla enää, vaan myös credit-korteilla. Tätäkin moni on toivonut.

Lisäksi lisäsimme ostotapahtumaan työkalun, jolla voit raportoida väärin yhdistyneistä kaupan tiedoista suoraan ostotapahtumasta. Toisinaan maksupäätteeltä saamamme tiedot eivät ole tarkkoja ja Pivo saattaa ehdottaa väärää kauppaa tilitapahtumaan. Tällöin voit auttaa meitä raportoimalla virheestä.

Uskomme, että jälleen näiden ominaisuuksien avulla saat enemmän irti tilisi tapahtumista. Osa ominaisuuksista tulee hieman myöhemmin Windows Phone -laitteille.

Lämmin kiitos kaikille Pivon käyttäjille avustanne Pivon kehittämisessä vuonna 2013 – toivomme, että voimme jatkaa samalla tavoin ensi vuoteen ja täyttää lisää toiveita!

-Kristian