Turun Föli ja jo 13 muuta joukkoliikennesovellusta ovat lisänneet Pivon mobiilimaksutavaksi

Turun seudulla toimiva Föli on lisännyt Pivon mobiilimaksutavaksi. Fölin lisäksi Pivolla voi maksaa myös 13 muun paikkakunnan joukkoliikennesovelluksissa. Mobiilimaksaminen on suosittua ja kätevää erityisesti Fölin kaltaisissa sovelluksissa, joissa on tärkeää saada hoidettua maksu nopeasti.

Pivo In-app -mobiilimaksu on kätevä ja turvallinen mobiilimaksutapa, jota käytetään yhä useammassa sovelluksessa. Pivolla maksaessa asiakkaan ei tarvitse kaivaa pankkitunnuksia tai korttitietoja esiin vaikkapa bussipysäkillä – riittää, että tiedot on syötetty kerran Pivoon. Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

”Mobiilimaksaminen on luonteva ja suosiotaan kasvattava maksutapa etenkin sovelluksissa, kun maksaminen ei katkaise käyttökokemusta. Uskomme, että Pivo In-app -mobiilimaksusta tulee yhä useamman sovelluksen valinta.” OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila kertoo. Pivo on tulossa maksutavaksi myös suosittuun HSL:n sovellukseen.

Mobiilimaksaminen on osa Fölin erinomaista asiakaskokemusta

Föli on halunnut tarjota asiakkailleen modernit ja asiakkaiden tarpeita vastaavat maksutavat. Kun maksaminen on helppoa, on asiakaskokemuskin parempi ja kynnys käyttää joukkoliikennettä matala.

“On hienoa, että saimme Pivon uudeksi maksutapavaihtoehdoksi Fölin mobiilisovellukseen. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää ja monipuolisilla maksutapavaihtoehdoilla voimme helpottaa sovelluksen käyttöä ja palvella näin asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Fölin kehittämispäällikkö Topias Pihlava.

Fölin lisäksi Pivolla voi maksaa bussilippuja seuraavissa julkisen liikenteen sovelluksissa: Hyvinkään Paikkuri-sovelluksessa, Kuopion Vilkku-sovelluksessa, Korsisaari-sovelluksessa, Jyväskylän Linkki-sovelluksessa, Lahden LSL-sovelluksessa, Oulun joukkoliikenne -sovelluksessa, Kouvolan joukkoliikenne -sovelluksessa sekä PayiQ Tickets -sovelluksessa, josta voi ostaa bussilippuja mm. Mikkelin, Imatran, Riihimäen, Lappeenrannan ja Joensuun busseihin. Sovellukset on toteuttanut Pivon yhteistyökumppani PayiQ.

“Pivo maksutapana on uutena palveluna hieno lisä palvelutarjontaamme ja näyttää saavuttaneen käyttäjien suosion. Muutenkin yhteistyö Pivo-tiimin kanssa – oli kyseessä yhteistyösopimus, myynnit tai kehitysasiat – on ollut erinomaista. Toivomme tietysti lisää näkyvyyttä ja sitä kautta yhteistä liikevaihdon kasvua.” kertoo PayiQ:n toimitusjohtaja Tuomo Parjanen.

Bussilippuja voi ostaa myös suoraan Pivosta jo 10 paikkakunnalla

Keväällä 2019 lisäsimme Pivoon arkea helpottavia, kumppaniemme palveluita. Yksi näistä on PayiQ:n kanssa yhteistyössä toteutettu Bussilippu-palvelu, josta Pivon käyttäjät voivat ostaa bussilippuja jo kymmenellä paikkakunnalla. Palvelusta voi ostaa lippuja Hyvinkään, Imatran, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Mikkelin, Oulun ja Riihimäen paikallisliikenteen busseihin.

Ota yhteyttä Pivon yritysmyyntiin

Fölin bussi ajaa Aurajoen yli Turussa.