Tervetuloa Pivoon, opiskelija! Lue 3 vinkkiä Pivon käyttöön opiskelija-arjessa

Syksyn myötä alkavat monella myös korkeakouluopinnot. Pivo on erityisen näppärä väline opiskelijalle, sillä mobiilimaksujen lisäksi siitä löytyy digitaalinen opiskelijakortti. Kokosimme hyödylliset vinkit Pivon käyttöön, joiden avulla saat sovelluksesta kaiken irti.

Digitaalinen opiskelijakortti ja -edut

Ota käyttöön Pivon digitaalinen opiskelijakortti, ja se kulkee aina mukanasi! Opiskelijakortin Pivossa saa käyttöön Pivon yhteistyöjärjestöjen jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäolevaksi lukukaudelle. Tarkista onko opiskelijakortti Pivossa käyttöönotettavissa sinun opiskelijajärjestösi jäsenille täältä.

Opiskelijakortin alta löydät myös tuhannet valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut. Voit selata ja käyttää etuja, jotka on jaettu kategorioihin aihealueen sekä paikkakunnan perusteella. Etuja voi myös lisätä suosikiksi painamalla sydäntä edun kohdalta.

Jaa kulut kavereiden kanssa

Pivolla jaat helposti kulut isonkin kaveriporukan kesken – pankeista riippumatta. Voit maksaa kaverille kätevästi vain puhelinnumeron perusteella, eikä säätöä tilinumeroiden tai käteisen kanssa tarvita. Lisäksi voit lähettää useammankin maksupyynnön kerralla pelkän puhelinnumeron perusteella. Maksun hyväksyminen onnistuu kätevästi yhdellä pyyhkäisyllä. Olipa siis kyse yhteisten juhlien menoista tai tarjotusta opiskelijalounaasta, kulujen tasaus onnistuu kätevästi Pivolla.

Maksa ostoksesi verkossa

Tiesitkö, että Pivolla voi maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa ja sovelluksessa? Maksu onnistuu näppärästi ja turvallisesti, kun valitsee maksutavaksi Pivon, näppäilee puhelinnumeron ja hyväksyy maksun Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kide.appin ja Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupoissa.

Eikö puhelimestasi löydy vielä Pivoa? Lataa Pivo ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Lataa Pivo

Opiskelijat pitämässä hauskaa