Tekemistä etäystävänpäivään? Lue Pivo-tiimin vinkit

Ystävänpäivä lähestyy, ja moni viettää sitä tänä vuonna eri tavalla kuin aiemmin. Ystävänpäivän kunniaksi kysyimme Pivo-tiimiltä vinkit päivän viettoon – etänä tai ei.

Katso leffa yhdessä

Olit sitten etäyhteyksien päässä tai et, leffailta toimii aina. Tutustu esimerkiksi näihin Pivo-tiimin suosituksiin:

  • Bridget Jones – elämäni sinkkuna (2001). Klassikko, joka toimii aina.
  • Call Me by Your Name (2017). Kriitikoidenkin ylistämä romanttinen draama, joka ei jätä kylmäksi.
  • Koskemattomat (2011). Tositapahtumiin perustuva draamakomedia ystävyydestä, joka ainakin julkaistessaan oli menestynein ei-englanninkielinen elokuva.
  • Parasite (2019). Oscar-voittaja, eikä syyttä. Vaikka aihe ei liippaa ystävänpäivää, on tässä ruodittavaa trillereiden ystäville.
  • Topi ja Tessu (1981). Koskettava tarina ystävyydestä, joka pitää niin perheen pienimmät kuin vanhemmatkin mukana tarinassa.

Pelaa etänä

Etänä onnistuu pelata kaikenlaista. Haasta kaverisi peliin kirjeshakkia, Among Us -videopeliä, Uno Onlinea tai eri lautapelien verkkoversioita.

Ulkoile kaverin kanssa

Kyllästynyt tuijottamaan seiniä? Niin mekin. Poikkeusajan klassikko onkin kävelylenkki (tai sään salliessa hiihtolenkki!) kaverin kanssa. Ota mukaan termarikahvit ja eväät niin matkalla viihtyy pidempään.

Yllätä ystävä paketilla

Moni on innostunut viimeisen vuoden aikana käsitöistä, ja niillä onkin kiva yllättää ystävä. Myös useista verkkokaupoista voi tilata esimerkiksi herkkuja tai kuohuvaa ystävälle. Muista vain lähettää tai tilata paketti ajoissa!

Hyödynnä kaverialennukset Pivossa

Pivosta löytyvästä CityShopparista löytyy satoja etuja ja alennuksia ympäri Suomen – ja moni niistä sopiikin hyödynnettäväksi kaverin kanssa. Hae kaksi tuotetta yhden hinnalla esimerkiksi Picnicistä, Robert’s Coffeesta, Spice Icesta tai Pizza Hutista. Tutustu CityShoppari-etuihin tarkemmin täällä.

Pivo-tiimi toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille Pivottajille!

" "