Pivon arvontojen säännöt

Pivon Instagram-arvonnan säännöt ja ehdot

Luotu 13.1.2021

Järjestäjä

Pivo Wallet Oy
Gebhardinaukio 1
00101 Helsinki
asiakaspalvelu@pivolompakko.fi

Osallistuminen ja osallistumisaika

Arvontaan osallistuvat ne henkilöt, jotka kommentoivat arvontajulkaisusta Pivon Instagram-tilillä ja seuraavat Pivoa Instagramissa. Osallistumisaika päättyy to 22.1.2021. Järjestäjän työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Osallistujien keskuudesta arvotaan yksi voittaja, joka voittaa 50 € lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan tai Suomalainen Plus -palveluun voittajan valinnan mukaan.

Voitosta ilmoitetaan voittajille arvontakuvan kommenteissa ja/tai Instagramin yksityisviestillä.

Palkinto toimitetaan voittajalle postitse kuukauden sisällä osallistumisajan päättymisestä. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Järjestäjän vastuu

Pivo Wallet Oy vastaa palkintoihin liittyvistä mahdollisista arpajaisveroista.

Osallistujat vapauttavat Pivo Wallet Oy:n ja arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

Järjestäjien vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista tiedoista, joiden takia mahdollisia palkintoja ei voida toimittaa.

Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Pivo Wallet Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumisessa.

Muut ehdot

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Pivo Wallet Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

Pivo Wallet Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin sen toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjistä riippumattomien palvelujen, kuten Twitterin, Facebookin ja Instagramin käyttöohjeita.

Tällaiset palvelut eivät liity kilpailuun eivätkä suosittele tai hallinnoi sitä millään tavalla. Osallistuja vapauttaa sekä Twitterin, Facebookin että Instagramin kaikesta vastuusta.