Rahahuolesi kaikki heitä: kesän parhaat Pivo-vinkit

Kesällä raha-asiat ovat mielen päällä monesti ihan eri tavalla kuin muulloin reissujen ja muiden menojen vuoksi. Pivo tekee arjen raha-asioiden hoitamisesta kesälläkin pikkuisen iisimpää – ja toivottavasti myös hauskempaa. Poimi tästä parhaat Pivo-vinkit kesäksi!

Maksa laskut vaikka mökkilaiturin nokasta

Pilotoimme Postin kanssa viime vuonna laskujen maksamista Pivolla ja nyt ominaisuus on tuotu ihan pysyväksi osaksi Postin uutta OmaPosti-sovellusta. Sovellus muistuttaa eräpäivistä ja kokoaa laskut näppärästi yhteen paikkaan, ja OPn asiakkaat voivat pyyhkäistä laskut pois päiväjärjestyksestä Pivolla, ilman avainlukulistoja.

Nauti kesästä alehintaan

Pivon CityShoppari täydentyi toukokuussa liki 200 uudella kesäisellä edulla. Miltä kuulostaisi esim. päivä seikkailupuistossa, jädet jätskiautosta tai eläinpuistolippu huokeampaan hintaan? Hyvältä ainakin meistä. Nämä ja tuhatkunta muuta etua ja alennusta saat Pivon CityShopparin kautta. Nappaa edut käyttöösi Pivosta 9,90 €:n hintaan. OPn omistaja-asiakkaille Pivon CityShoppari on vuonna 2018 maksuton.

Osta nyt, maksa myöhemmin

Kesällä tunnetusti palaa rahaa. Mikset siis hankkisi suojakerrointa? Pivon maksuaika on jatkuva suoraan Pivosta haettava 1000 €:n luotto, jolla voi maksaa ostoksia kaikissa niissä verkkokaupoissa, joista löytyy Pivo maksutapana. Pivon maksuajalla voit pilkkoa ostoksesi sinulle sopiviin palasiin tai maksaa laskun myöhemmin, korottomalla maksuajalla. Ja psst, festari-ihmiset! Pivon maksuaikaa voi käyttää myös Blockfestin festaritilin lataamiseen.

Pivon maksuaika on jatkuvakäyttöinen luotto. Jos maksuaika on 12 kuukautta, 1 000,00 € luoton todellinen vuosikorko on 23,41 %, kun luoton nimellinen vuosikorko on 12,00 % ja tilinhoitopalkkio 4,95 €/laskutuskausi. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1 124,53 €, josta luottokustannusten osuus on 124,53 €. Luoton myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki.