Pivota, älä jonota – maksa opiskelijalounas yhdellä puhelimen vilautuksella Tampereella

Päivitys 16.3.2020: Pilotin alku siirtyy. Kerromme uuden ajankohdan, kun se on tiedossa.

Tamperelaiset opiskelijat pääsevät ma 16.3. alkaen maksamaan Pivolla Juveneksen Newton-opiskelijaravintolan uusilla itsepalvelukassoilla.

Pivolla maksaminen itsepalvelukassoilla on helppoa ja nopeaa: tarvitset vain Pivon puhelimeesi sekä Pivon opiskelijakortin.

Kun maksat Pivolla itsepalvelukassalla, sinun ei tarvitse erikseen näyttää opiskelijakorttia, vaan saat opiskelija-alennuksen automaattisesti maksun yhteydessä.

Näin maksat Pivolla Newtonin itsepalvelukassoilla:

  1. Valitse itsepalvelukassasta opiskelijalounas.
  2. Avaa Pivon QR-koodi ja näytä se itsepalvelukassan lukijalle.
  3. Kassa piippaa ja kuitti tulostuu. Ota kuitti mukaan!

Kokeile ja kerro meille kokemuksesi! Jaamme ensimmäisen viikon aikana Newtonissa pieniä palkintoja kaikille Pivolla itsepalvelukassoilla maksaneille. Voit myös osallistua lyhyeen haastatteluun paikan päällä, ja saat kahvilipun.

Muistathan päivittää Pivosi uusimpaan versioon ja ottaa Pivon opiskelijakortin käyttöön ennen itsepalvelukassalla maksamista.

Pivon opiskelijakortti on maksuton digitaalinen opiskelijakortti, joka on saatavilla jo 24 opiskelijajärjestön jäsenille – muun muassa TREY:n jäsenille! Pivon opiskelijakortin yhteydestä löydät myös tuhansia opiskelijaetuja ja -alennuksia.

Vierekkäin kolme puhelinta, joissa esitetty QR-koodimaksamisen vaiheet Pivossa.