Pivontekijät – Jukka yrittää rikkoa Pivon

Tutustu Pivon Jukkaan! Hän lähti 10 vuoden yrittäjyyden jälkeen tekemään jotain aivan uutta Pivon kanssa. Testaajan tehtävien lisäksi hän on myös maanviljelijä. Pivon poppoossa Jukka uskoo oppivansa jotain uutta joka päivä ja työn ohella hän opiskelee ollakseen valmis uusia asioita varten.

Töissä tutkitaan, ettei sovellus käyttäydy oudosti eri mobiililaitteissa tai sitä, ettei sitä käytettäessä tapahdu jotain kummallista. Jukka yrittää myös aika ajoin rikkoa Pivon eli tekee kuormitustestausta sen varalle, että koko homma ei kaatuisi missään tilanteessa. Työn tekemisessä on ollut apua myös maanviljelijän taustasta, sillä pitkän projektin tuloksia voi joutua odottelemaan niin pellolla kuin Pivossa. Porukan kesken tehdään myös juttuja testauksen lisäksi ja muistissa ovatkin vielä Pivompialaiset, joissa kilpailuhenki toi porukalle Pivon väristä pintaa mustelmien muodossa. Yhteishenki tuo kuulemma hyvän lisäpotkun tällaisiin tapahtumiin ja tsemppaus jatkuu loppuun asti.

Jukka kuvailee itseään aika tarkkana kuluttajana ja monesti vertailee sekä miettii paljonkin ennen kuin lähtee ostamaan tuotteita: “Viimeksi kun hankin jotain isompaa niin matkaan tarttui 40 hehtaarin pelto”. Tällainen tasapainottaa hyvin tekemistä viikon aikana. Elektroniikkaa tulee kuulemma ostettua ja hifistely jäisikin vähemmälle, jos nyt pitäisi säästää jotain suurta varten. Vapaa-ajalla sovelluksista aukeaa tuntemattomana timanttina Minicraft eli Minecraftin halpisversio ja WhatsApp löytyy myös tukevasti aloitusnäytöstä.

Pivosta puhuttaessa Jukka selkeyttää miksi sovellus on uniikki: “Pivo on ainutlaatuinen sen takia, että jo vilkaisu riittää oman talouden kehityksen tajuamiseen”. Käyttäjillä on varmasti paljon kerrottavaa ja hän kehottaakin kaikkia kertomaan kehitysehdotuksia, sillä pivottajien ääni kuuluu kyllä eteenpäin mentäessä.

Pyysimme Jukkaa tuomaan jonkin tärkeän esineen mukaan haastatteluun:

“Tämä on minun mukanani kuin rannekello, niin töissä kuin kotonakin” on toteamus läppärin laskeutuessa kahvion pöydälle. Käyttötarkoitus on vain hyvin erilainen eri aikoihin päivästä.

Pivontekijät sarjassa Pivossa olevat työntekijät kertovat itsestään, Pivosta ja jotain siltä väliltä.