Osta nyt, maksa myöhemmin.

Kerää verkko-ostoksesi yhdelle laskulle, pilko lasku sinulle sopiviin osiin tai maksa ostoksia myöhemmin, korottomalla maksuajalla.

Pivon maksuaika on 1000 euron luotto, jolla hoituu kaikki tämä. Hae luottoa suoraan Pivosta ja käytä jo yli 5000 verkkokaupassa.

Hae Pivon maksuaikaa

Luoton myöntää Arvato Finance.

Näin se toimii

Hae

Hae Pivon maksuaikaa kätevästi suoraan Pivosta, saat luottopäätöksen heti. Hakemista varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Osta

Pivon maksuajalla shoppailet jo tuhansissa suomalaisissa verkkokaupoissa. Valitse verkkokaupassa maksutavaksi Pivo ja hyväksy maksu puhelimellasi.

Maksa

Laskun saatuasi voit päättää haluatko maksaa ostokset kerralla vai erissä. Pivon maksuaika on korotonta keskimäärin 30 päivää. Laskun saat suoraan sähköpostiisi.

Näin haet Pivon maksuaikaa

Pivon maksuaikaa haetaan suoraan Pivosta. Yksi hakemus riittää: kun Pivon maksuaika on myönnetty sinulle, voit käyttää sitä milloin vain.

  1. Valitse Pivon päävalikosta Hae maksuaikaa
  2. Syötä sähköpostiosoitteesi
  3. Tutustu luoton ehtoihin, hyväksy ne ja paina vielä Hae Pivon maksuaikaa

Hae Pivon maksuaikaa

Usein kysyttyä Pivon maksuajasta

Pivon maksuaika käy jo yli 5000 verkkokaupassa

Pivon maksuaika on jatkuvakäyttöinen luotto. Jos maksuaika on 12 kuukautta, 1 000,00 € luoton todellinen vuosikorko on 23,41 %, kun luoton nimellinen vuosikorko on 12,00 % ja tilinhoitopalkkio 4,95 €/laskutuskausi. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1 124,53 €, josta luottokustannusten osuus on 124,53 €.

Luoton myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Pivon maksuajan luottoehdot
Arvato Financen tietosuojakäytäntö