Pivon lähimaksu uudistuu

Pivon lähimaksu uudistuu: OP:n asiakkaat, jotka käyttävät Pivoa Android-puhelimella, voivat jatkossa liittää fyysisen OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai Uusi OP-Visa Credit/Debit -kortin Pivon lähimaksuun.

Samalla OP-Visa Debit -mobiili poistuu kokonaan käytöstä. Pivon lähimaksuun ei siis enää jatkossa tarvita erillistä mobiilikorttia. Mobiilikortti poistuu Pivosta automaattisesti myöhemmin.

OP uusii kaikkien asiakkaidensa luotolliset OP-Visa-kortit vuosien 2019–2020 aikana. Saat uuden kortin automaattisesti pankiltasi.

 

Muiden korttien liittäminen Pivon lähimaksuun on mahdollista myöhemmin

Pivon lähimaksuun voi tällä hetkellä liittää fyysisen OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai uuden OP-Visa Credit/Debit -kortin. Uuden yhdistelmäkortin tunnistat Pivossa tai verkkopankissa kortin nimestä “Uusi OP-Visa Credit/Debit”.

Kaikkien OP-Visa yhdistelmäkorttien (myös OP-Visa Platinum) liittäminen tulee mahdolliseksi OP:n korttiuudistuksen myötä, kun asiakkaille lähetetään uudet kortit vaiheistetusti vuosien 2019–2020 aikana. Saat ilmoituksen korttisi uusiutumisesta lähempänä sen ajankohtaa.

 

Näin otat Pivon uudistuneen lähimaksun käyttöön:

  1. Varmista, että sinulla on Pivon uusin versio käytössä (Pivo 3.0.0 tai uudempi).
  2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu. Pivo näyttää tämän automaattisesti, jos sinulla on Pivon lähimaksuun sopiva kortti.
  3. Seuraa Pivon ohjeita.

Lähimaksun aktivointi Pivoon on helppoa ja se vie vain hetken. Voit myös yhdistää K-Plussa-korttisi Pivon lähimaksuun ja kerryttää pistesaldoasi.

Pivon lähimaksulla voit tehdä myös tavallista lähimaksurajaa isompia ostoksia.

Lue Pivon lähimaksusta lisää täältä.