Pivon lähimaksu uudistuu

Pivon lähimaksu uudistuu: OP:n asiakkaat, jotka käyttävät Pivoa Android-puhelimella, voivat jatkossa liittää olemassa olevan OP-Visa Debit -kortin Pivon lähimaksuun. Samalla OP-Visa Debit -mobiili poistuu käytöstä kokonaan huhtikuun loppuun mennessä. Pivon lähimaksuun ei siis enää jatkossa tarvita erillistä mobiilikorttia. Mobiilikortti poistuu automaattisesti Pivosta toukokuun alussa.

 

Hae maksutonta OP-Visa Debit -korttia elokuun loppuun mennessä

Tarjoamme OP-Visa Debit -kortin maksutta käyttöösi, jos sellaista ei vielä lompakossa ole, jotta voit jatkaa Pivon lähimaksun käyttöä mahdollisimman saumattomasti.

Toimi näin:

  1. Hae itsellesi OP-Visa Debit -korttia täältä.
  2. Lähetä sen jälkeen OP:lle verkkoviesti, jossa kerrot tehneesi korttihakemuksen ja että hait debit-korttia OP-Visa Debit Mobiilin tilalle.
  3. Kun saat debit-korttisi, kirjaudu Pivoon ja ota lähimaksu käyttöön.

Tarjousta on jatkettu ja se on voimassa elokuun 2019 loppuun asti (aiemmin huhtikuun loppuun asti). Teethän korttihakemuksen siis viimeistään 31.8.2019. OP-Visa Debit on maksuton 06/2020 asti niille, joilla oli ennen käytössään OP-Visa Debit Mobiili -kortti.

 

Muiden korttien liittäminen Pivon lähimaksuun on mahdollista myöhemmin

Ensi alkuun Pivon lähimaksuun voi liittää vain fyysisen OP-Visa Debit -kortin.

OP-Visa Electron-kortin liittäminen Pivon lähimaksuun tulee mahdolliseksi myöhemmin. Kerromme tästä lisää heti, kun voimme.

OP-Visa yhdistelmäkorttien (myös OP-Visa Platinum) liittäminen tulee mahdolliseksi OP:n korttiuudistuksen myötä, kun asiakkaille lähetetään uudet kortit vaiheistetusti vuosien 2019–2020 aikana. Saat ilmoituksen korttisi uusiutumisesta lähempänä sen ajankohtaa.

 

Näin otat Pivon uudistuneen lähimaksun käyttöön:

  1. Varmista, että sinulla on Pivon uusin versio käytössä (Pivo 3.0.0 tai uudempi).
  2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu.
  3. Seuraa Pivon ohjeita.

Lähimaksun aktivointi Pivoon on helppoa ja se vie vain hetken. Voit myös yhdistää K-Plussa-korttisi Pivon lähimaksuun ja kerryttää pistesaldoasi.

Pivon lähimaksulla voit tehdä myös tavallista lähimaksurajaa (nyt 25 €, huhtikuusta alkaen 50 €) isompia ostoksia.

Lue Pivon lähimaksusta lisää täältä.