Pivon lähimaksu uudistuu

Pivon lähimaksu uudistuu: OP:n asiakkaat, jotka käyttävät Pivoa Android-puhelimella, voivat jatkossa liittää fyysisen OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai Uusi OP-Visa Credit/Debit -kortin Pivon lähimaksuun.

Samalla OP-Visa Debit -mobiili poistuu kokonaan käytöstä. Pivon lähimaksuun ei siis enää jatkossa tarvita erillistä mobiilikorttia. Mobiilikortti poistuu Pivosta automaattisesti myöhemmin.

OP uusii kaikkien asiakkaidensa luotolliset OP-Visa-kortit vuosien 2019–2020 aikana. Saat uuden kortin automaattisesti pankiltasi. Voit kuitenkin jo nyt ottaa lähimaksun Pivossa käyttöösi, sillä tarjoamme OP-Visa Debit -kortin maksutta käyttöösi, jos sellaista ei vielä lompakossa ole.

Hae maksutonta OP-Visa Debit -korttia elokuun loppuun mennessä

Tarjoamme OP-Visa Debit -kortin maksutta käyttöösi, jos sellaista ei vielä lompakossa ole, jotta voit jatkaa Pivon lähimaksun käyttöä mahdollisimman saumattomasti.

Toimi näin:

  1. Hae itsellesi OP-Visa Debit -korttia täältä.
  2. Lähetä sen jälkeen OP:lle verkkoviesti, jossa kerrot tehneesi korttihakemuksen ja että hait debit-korttia OP-Visa Debit Mobiilin tilalle.
  3. Kun saat debit-korttisi, kirjaudu Pivoon ja ota lähimaksu käyttöön.

Tarjousta on jatkettu ja se on voimassa elokuun 2019 loppuun asti (aiemmin huhtikuun loppuun asti). Teethän korttihakemuksen siis viimeistään 31.8.2019. OP-Visa Debit on maksuton 06/2020 asti niille, joilla oli ennen käytössään OP-Visa Debit Mobiili -kortti.

 

Muiden korttien liittäminen Pivon lähimaksuun on mahdollista myöhemmin

Pivon lähimaksuun voi tällä hetkellä liittää fyysisen OP-Visa Electron, OP-Visa Debit tai uuden OP-Visa Credit/Debit -kortin. Uuden yhdistelmäkortin tunnistat Pivossa tai verkkopankissa kortin nimestä “Uusi OP-Visa Credit/Debit”.

Kaikkien OP-Visa yhdistelmäkorttien (myös OP-Visa Platinum) liittäminen tulee mahdolliseksi OP:n korttiuudistuksen myötä, kun asiakkaille lähetetään uudet kortit vaiheistetusti vuosien 2019–2020 aikana. Saat ilmoituksen korttisi uusiutumisesta lähempänä sen ajankohtaa.

 

Näin otat Pivon uudistuneen lähimaksun käyttöön:

  1. Varmista, että sinulla on Pivon uusin versio käytössä (Pivo 3.0.0 tai uudempi).
  2. Valitse Pivon päänäkymästä Ota käyttöön Pivo Lähimaksu. Pivo näyttää tämän automaattisesti, jos sinulla on Pivon lähimaksuun sopiva kortti.
  3. Seuraa Pivon ohjeita.

Lähimaksun aktivointi Pivoon on helppoa ja se vie vain hetken. Voit myös yhdistää K-Plussa-korttisi Pivon lähimaksuun ja kerryttää pistesaldoasi.

Pivon lähimaksulla voit tehdä myös tavallista lähimaksurajaa isompia ostoksia.

Lue Pivon lähimaksusta lisää täältä.