Pivolle on myönnetty Avainlippu-merkki

Pivolle on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena siitä, että Pivo on Suomessa tehty ja Suomessa työllistävä palvelu. Avainlippu-merkki kertoo myös, että Pivolla on merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto.

" "

Olemme ylpeitä merkistä ja siitä, että Pivo on mobiilimaksusovellus, jota kehitetään lähellä suomalaisia kuluttajia.

Pivo sai alkunsa Oulussa vuonna 2012, ja tänä päivänä kehitystyötä tehdään Oulun lisäksi Helsingin Vallilassa. Lisäksi asiakaspalvelumme on suomalainen: jos olet meihin yhteydessä, saat vastauksen joko Kuopiosta tai Oulusta.

Kotimaisten palvelujen tukeminen on tärkeää juuri nyt

Suomalaiset ovat aina suosineet suomalaista, mutta arvostus kotimaista työtä ja kotimaisia palveluja kohtaan on kasvanut erityisesti tänä vuonna koronapandemian myötä.

Suomalaisen Työn Liiton mukaan lähes kolmasosa ihmisistä kertoo etsivänsä aiempaa enemmän tietoa käyttämiensä tuotteiden ja palveluiden kotimaisuudesta. Lisäksi 77 % ihmisistä pitää tärkeänä, että kotimaisten palveluiden käyttöön kannustetaan juuri nyt.

Jokainen meistä voi tehdä valintoja suomalaisen työn puolesta, ja haluamme omalta osaltamme kannustaa siihen. Mobiilimaksamisen suosio on Suomessa kasvanut, mutta olemme silti jäljessä muita Pohjoismaita.

Kesällä 2020 tehdyn tutkimuksen mukaan 61 % suomalaisista ei ole vielä kokeillut mobiilimaksamista.

Haluamme rohkaista jokaista suomalaista mobiilimaksujen maailmaan tarjoamalla helppokäyttöisen, turvallisen ja kotimaisen vaihtoehdon.

Miksi kannattaa suosia suomalaista:

  • Suomalaisen palvelun käyttäminen on työllisyysteko.
  • Monet Avainlippu-yritykset, kuten Pivo, tekevät tuotekehitystä lähellä suomalaista kuluttajaa. Palvelut on kehitetty aidosti meille suomalaisille.
  • Suomalaisen omistajuuden tukeminen vaikuttaa verojen palautumiseen suomalaiseen yhteiskuntaan.
  • Jos jokainen suomalainen käyttäisi 10 € kuukaudessa kotimaisiin palveluihin ja tuotteisiin, vuositasolla vaikutus olisi lähes 10 000 henkilötyövuotta.

Kiitos, että kannatat kotimaista!

Lataa Pivo