Pivolla voi nyt maksaa suositussa HSL-sovelluksessa

HSL on lisännyt Pivon uudeksi maksutavaksi HSL-sovellukseen. Pivon käyttäjät voivat siis jatkossa maksaa lippuja HSL:n sovelluksesta kätevästi ja turvallisesti yhdellä pyyhkäisyllä.

Pivolla voi maksaa kerta- ja vuorokausilippuja sekä kerralla maksettavia kausilippuja.

Pivo on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaat. Pivolla on jo 1,2 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää.

Pivolla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista myös silloin, kun ollaan liikkeellä. Pivolla maksettaessa asiakkaan ei tarvitse kaivaa esiin pankkitunnuksia tai korttitietoja, vaan riittää että hän on syöttänyt ne kerran Pivoon.

Maksu hyväksytään Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä, ja käyttökokemus on saumaton.

– Pivon lisääminen HSL-sovellukseen lähti Pivon käyttäjien toiveesta. Olemme iloisia siitä, että voimme tarjota Pivolle jälleen uusia käyttöpaikkoja ja että Pivo-maksutapa saatiin lisättyä sovellukseen kesällä, jolloin ihmiset ovat liikkeellä, kertoo OP:n mobiilimaksamisesta vastaava liiketoimintapäällikkö Matti Rusila.

Yli puolet HSL:n kertalipuista ja yhä suurempi osa kausilipuista ostetaan HSL-sovelluksesta, jota on ladattu yli 2 miljoonaa kertaa.

– Haluamme tehdä palveluistamme asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomia ja samalla tarjota heille ajantasaisia maksutapoja. Pivoa on toivottu maksutavaksi sovellukseemme jo pitkään, HSL:n lähimaksamisen tuotepäällikkö Satu Piiparinen kertoo.

Näin maksat Pivolla HSL-sovelluksessa

  1. Varmista, että sinulla on käytössäsi HSL-sovelluksen uusin versio. Avaa HSL-sovellus.
  2. Valitse haluamasi lipputuote.
  3. Valitse Maksutapa-kohdasta Pivo.
  4. Saat maksupyynnön Pivoon. Avaa Pivo ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä.
  5. Palaa lopuksi takaisin HSL-sovellukseen.