Pivo on nyt myös Suomen laajin matkalippusovellus – mukana jo 10 paikkakuntaa

Pivo on uudistunut tänä keväänä, ja uudesta Pivosta löytyy tuttujen ominaisuuksien lisäksi myös täysin uudenlaisia palveluita. Yksi niistä on Matkalippu, josta voi ostaa paikallisliikenteen bussilippuja jo kymmenessä suomalaiskaupungissa.

Kaikkien pankkien asiakkaat voivat ostaa Pivosta mobiililippuja Hyvinkään, Imatran, Joensuun, Jyväskylän, Kuopion, Lahden, Lappeenrannan, Mikkelin, Oulun ja Riihimäen alueen bussimatkoille. Näissä kaupungeissa asuu yhteensä lähes 890 000 suomalaista.

– Pivon käyttäjissä on paljon aktiivisia joukkoliikenteen käyttäjiä. Nyt kun matkaliput voi ostaa suoraan Pivosta, kulkevat ne matkustajan mukana kätevästi kännykässä. Tuomme Pivoon jatkossakin lisää palveluja ja paikallisuutta, sanoo OP:n maksamisesta, tileistä ja taloudenhallinnasta vastaava johtaja Masa Peura.

Kaikissa kaupungeissa Pivosta voi ostaa kertalipun, osassa kaupunkeja myös vuorokausi- tai kausilippuja eri hintaluokkia ja vyöhykkeitä tietenkään unohtamatta! Lippujen hinnat ovat Pivossa samat kuin muuallakin.

– Suomalaiset ovat nyt ottamassa mobiilimaksamista toden teolla käyttöön. Toivomme kuluttajien vaikkapa kesälomamatkalla kokeilevan rohkeasti, kuinka paljon nopeammin bussilipun voi ostaa kännykästä kuin käteisellä. Toivomme tämän vaivattoman ostotavan lisäävän joukkoliikenteen käyttöä kotimaanmatkailussa, Peura sanoo.

Tutustu Pivon matkalippuihin tarkemmin tästä.

Pivon Matkalippu käyttää PayIQ:n lippujärjestelmää.

Ihminen matkustaa bussissa ja pitää kädessään puhelinta.