Pivo – Mitä se tarkoittaa?

Se on helppo sanoa ja sopii mukavasti suomalaiseen suuhun, mutta miten ristiäisissä päädyttiin sovelluksen nimeen? Palvelun nimeä mietittiin pitkään ja sitä päätettäessä voittajaksi selviytyi ylivoimaisena suosikkina Pivo, joka on vanha suomenkielinen synonyymi kämmenelle tai kouralle. Nimi kuvaakin palvelun läheistä suhdetta käyttäjään, paikkaa jonne uskaltaa tallettaa arvokasta tietoa ja sisältöä.

MONIA MERKITYKSIÄ

Sanonta ‘‘Parempi pyy pivossa kuin kymmenen oksalla’’ voi olla meille se tuttu juttu, mutta esimerkiksi MikroPC on povannut Pivolle menestystä Tšekeissä sanan tarkoittaessa paikallisille olutta. Pivon Facebookissa käyttäjät kommentoivat mitä nimi heille merkitsee ja eräs pivottaja kertookin mieltäneensä, että jokin on ’’tallessa’’ mukaillen yllä olevaa sanontaa. [Arttu testaa -blogissa] (http://arttutestaa.wordpress.com/) Arttu Harkki korostaa merkityksen hänelle olevan oman talouden hallinnassa ja sen seuraamisen helppoudessa sovelluksen avulla. Jos taas haet Pivoa netistä, saatat törmätä myös samaista nimeä kantavaan futuristiseen autoon, jonka pyöreys lähentelee sovelluksen logoa! Oletko löytänyt kenties jotain muuta hauskaa Pivoon liittyvää?

PIVO SINUN KOURASSASI

Lataa Pivo ja lyödä oma merkityksesi sovelluksen nimelle. Kehitämme ja lisäämme erilaisia toimintoja palveluun jatkuvasti, jotta Pivo toimisi jokaisen parhaana mobiilikumppanina. Sovellus toimii nykyään iPhone-, Android-, Windows- ja Jolla-puhelimissa, joten omassa kourassasi pidettävien mahdollisten laitteiden määrä on suuri. Millä laitteella sinun mielestäsi Pivon käyttäminen ja kämmentuntuma on parasta?