Pivo Junior

OPn asiakkaille

Pivo Junior on hauska ja yksinkertainen sovellus, jonka avulla nuori voi helposti tarkistaa tilinsä saldon ja seurata ja ymmärtää omaa kulutustaan.

Lataa Pivo Junior

OP Ryhmän kehittämä Suomen ensimmäinen pankkisovellus lapsille ja nuorille.

Tarkista saldo missä vain

Pivo Juniorilla nuori voi helposti tarkistaa tilin saldon missä ja milloin vain – ilman verkkopalvelutunnuksia, automaatilla käyntiä tai soittoa vanhemmalle. Myös vanhempi voi halutessaan seurata lapsensa rahankäyttöä omasta Pivostaan.

Muokkaa makusi mukaan

Pivo Junior on yksinkertainen ja hauska lapsille ja nuorille suunniteltu sovellus, jonka värin voi valita viidestä vaihtoehdosta.

Opettele rahankäyttöä

Pivo Junior jakaa nuoren tekemät ostokset automaattisesti kulutuspalloihin (esim. vaatteet, ruoka), joiden avulla nuori voi seurata mihin rahaa kuluu ja oppia näin hahmottamaan omia kulutustottumuksiaan ja löytämään säästökohteita.

Pivo Juniorin käyttöönotto

Ota Pivo Junior käyttöön yhdessä lapsen kanssa. Sovellus on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin ja sen käyttöön tarvitaan OPn tili ja siihen liitetty Visa Electron -maksukortti. Lapsella ei tarvitse olla omia verkkopankkitunnuksia.

1. Lataa

Pivo Junior -sovellus ladataan sovelluskaupasta lapsen puhelimeen.

2. Ota käyttöön

Sovellus otetaan käyttöön yhdessä vanhemman kanssa vanhemman verkkopankkitunnuksilla. Sovellus opastaa käyttöönoton läpi.

3. Kirjaudu

Jatkossa lapsi kirjautuu sovellukseen valitsemallaan nelinumeroisella pääsykoodilla.

Pivo Junior on käyttövalmis!

Katso miten Pivo Junior toimii

Usein kysyttyä


Minkä pankin asiakkaat voivat käyttää Pivo Junioria?

Pivo Junior näyttää tiedot nuoren OPn pankkitililtä ja toimii tällä hetkellä siis vain OPn asiakkaille.


Onko Pivo Juniorissa ikärajoitusta?

Pivo Junior on 10‒17-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu mobiilipalvelu, jonka avulla he voivat helposti opetella seuraamaan ja ymmärtämään rahankäyttöään.


Onko Pivo Junior turvallinen?

Kyllä. Pivo Junior on suojattu pääsykoodilla, eikä sillä voi maksaa tai siirtää rahaa. OPn kehittämänä palveluna Pivo Junioria koskevat kaikki samat turvallisuuskriteerit kuin muitakin pankkipalveluita.

Lisää kysymyksiä Pivo Juniorista