Pivo Junior

Pivo Junior on hauska ja yksinkertainen sovellus, jonka avulla nuori voi helposti tarkistaa tilinsä saldon ja seurata ja ymmärtää omaa kulutustaan.

Lataa Pivo Junior

Pivo Junior on saatavilla OP:n asiakkaille

 

Tarkista saldo missä vain

Pivo Juniorilla nuori voi helposti tarkistaa tilin saldon missä ja milloin vain – ilman verkkopalvelutunnuksia, automaatilla käyntiä tai soittoa vanhemmalle. Myös vanhempi voi halutessaan seurata lapsensa rahankäyttöä omasta Pivostaan.

Muokkaa makusi mukaan

Pivo Junior on yksinkertainen ja hauska lapsille ja nuorille suunniteltu sovellus, jonka värin voi valita viidestä vaihtoehdosta.

Opettele rahankäyttöä

Pivo Junior jakaa nuoren tekemät ostokset automaattisesti kulutuspalloihin (esim. vaatteet, ruoka), joiden avulla nuori voi seurata mihin rahaa kuluu ja oppia näin hahmottamaan omia kulutustottumuksiaan ja löytämään säästökohteita.

Näin otat Pivo Juniorin käytötön

Ota Pivo Junior käyttöön yhdessä lapsen kanssa. Sovellus on saatavilla iPhone- ja Android-puhelimiin ja sen käyttöön tarvitaan OP:n tili ja siihen liitetty Visa Electron -maksukortti. Lapsella ei tarvitse olla omia verkkopankkitunnuksia.

1. Lataa

Pivo Junior -sovellus ladataan sovelluskaupasta lapsen puhelimeen.

2. Ota käyttöön

Sovellus otetaan käyttöön yhdessä vanhemman kanssa vanhemman verkkopankkitunnuksilla. Sovellus opastaa käyttöönoton läpi.

3. Kirjaudu

Jatkossa lapsi kirjautuu sovellukseen valitsemallaan nelinumeroisella pääsykoodilla.

Katso miten Pivo Junior toimii

Usein kysyttyä


Kuka voi käyttää Pivo Junioria?

Pivo Junior on 10‒17-vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu palvelu, joka toimii hetkellä OP:n asiakkaille. Sovelluksen käyttöönottoa varten vanhemmalla tulee olla OP:n verkkopankkitunnukset.


Voiko Pivo Juniorilla tehdä, lähettää tai vastaanottaa maksuja?

Valittetavasti ei voi. Pivo Juniorilla ei voi toistaiseksi maksaa tai vastaanottaa maksuja.


Onko Pivo Junior turvallinen?

Kyllä. Pivo Junior on suojattu pääsykoodilla, eikä sillä voi maksaa tai siirtää rahaa. OP:n kehittämänä palveluna Pivo Junioria koskevat kaikki samat turvallisuuskriteerit kuin muitakin pankkipalveluita.

Lisää kysymyksiä Pivo Juniorista