Pivo <3 Hesburger

Pivo ja Hesburger laittoivat hynttyyt yhteen herkkukansan puolesta, mutta mistä yhteistyössä on oikein kyse? Kysyimme asiaa suoraan Jukka-Pekka Heikuralta, yhdeltä Pivon tekijöistä, sekä Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuodilta.

”Mobiilisovellukset voivat tarjota asiakkaalle valtavasti sellaista tietoa kanta-asiakkuudesta, mitä pelkästä muovikortista ei saa. Suosikkisovellusten joukkoon pääseminen on kuitenkin iso haaste vaikka kyseessä olisikin hyvä appis. Pivon etuna on se, että meillä on vankka käyttäjäryhmä. ” Jukka-Pekka kertoo.

Vaikka rohkeimmat käyttäjät innostuvat herkästikin kokeilemaan uusia sovelluksia, kaatuu käyttö usein sovelluksen monimutkaisuuteen tai vähäiseen tarpeeseen. Keskimäärin ihmiset käyttävät aktiivisesti vain noin kolmea sovellusta. Pivo on varastanut monessa puhelimessa paikan näiden sovellusten joukosta, usein jopa heti Facebookin ja Instagramin jälkeen.

Pivosta voi tilin saldon ja kulutuksen tarkkailun lisäksi seurata kootusti eri bonustilien saldoa. Jo ennen Hesburger-yhteistyötä sovellukseen on ollut mahdollista liittää PINS-kortti, RAY:n asiakkuus ja CityShopparin etuohjelmat. Käyttäjät ovat toivottaneet mobiilikortit hyvin tervetulleiksi ja niitä on toivottu myös lisää. Tässä kohtasivat oivallisesti sekä Pivon että Hesburgerin toiveet.

Ensimmäisenä yhteistyön askeleena Hesburgerin bonusklubijäsenyys on mahdollista liittää Pivoon. Bonustilin saldon, bonustason ja herkkuetujen tsekkaaminen käy näppärästi suoraan sovelluksesta. Tämä vähentää myös tarvetta säilyttää paperisia etukuponkeja lompakossa, jonne ne tuppaavat usein unohtumaan.

“Hesburgerin bonustiliä on voinut seurata verkkosivuillamme, mutta Pivon avulla on nyt mahdollista pysyä ajan tasalla bonustilin saldosta sekä Hesburgerin eduista juuri siellä missä liikut.” kertoo varatoimitusjohtaja Jari Vuoti Hesburgerista.

Jotta Bonusklubijäsenyyden liittäminen Pivoon kävisi kuin leikki, teimme uusille ja vanhoille käyttäjillemme ohjevideon.

Kannattaa seurata myös Pivon ja Hesburgerin somesta, millaisia herkullisia kilpailuja yhteistyön kunniaksi on helmikuussa tarjolla!

Jos Pivo vielä uupuu lempisovellustesi joukosta, pääset lataamaan sen täältä.