Pian Pivolla voi maksaa myös verkkokaupassa

Viime viikolla esitellyn lähimaksamisen lisäksi Pivossa tullaan näkemään tämän kevään aikana myös uusi etämaksuominaisuus. Tämä mahdollistaa verkkokaupan ostosten maksamisen älypuhelimen avulla ilman erillistä pankkitietojen syöttämistä. Ominaisuutta voi käyttää kaikkien suomalaisten pankkien maksukorteilla. Tavoitteenamme on tehdä verkkokaupassa asioimisesta helpompaa ja turvallisempaa kuin koskaan ennen!

Etämaksamista voi tulevaisuudessa käyttää verkkokaupoissa ja palveluissa, jotka ovat liittäneet Pivo-maksunapin käyttöön muiden maksutapojensa ohelle. Asiakkaan näkökulmasta etämaksaminen on hyödyllinen kahdella tapaa: voit maksaa älypuhelimella ostoksia työpöytäkoneella sekä mobiiliselaimella. Maksaminen on aiempaa nopeampaa, eikä palvelun käyttämisestä ei aiheudu kummassakaan tapauksessa mitään lisäkuluja.

Kuinka kätevää etämaksaminen on käytännössä? Anna kun selitämme!

Etämaksun vahvuus on nopeuden lisäksi sen turvallisuus. Maksaminen vahvistetaan käyttämällä omaa henkilökohtaista suojakoodia tai TouchID-tunnistautumista. Sinun ei tarvitse missään vaiheessa syöttää maksukorttisi tietoja vieraalle verkkosivustolle tai kirjautua omaan verkkopankkiisi. Saat myös kaikista tapahtumista välittömästi kuitin Pivoon sekä valitsemaasi sähköpostiosoitteeseen.

Pivon etämaksuominaisuus on tällä hetkellä pilottivaiheessa ja se pyritään julkaisemaan käyttöön vielä tämän kevään aikana. Jos haluat pysyä parhaiten ajan tasalla uusista ominaisuuksista ja päivityksistä, suosittelemme seuraamaan Pivoa Twitterissä, Facebookissa ja Instagramissa!

Hauskaa kevättä toivottaen,
Pivo-tiimi


Usein kysyttyä etämaksamisesta

Miten asiakkaan tietoturva varmistetaan etämaksamisessa?

Etämaksun käyttäminen vaatii, että olet tunnistautunut pankkitunnuksillasi kortinhaltijaksi. Maksutapahtumat varmistetaan vain käyttäjän tiedossa olevalla pääsykoodilla ja niistä toimitetaan välittömästi kuitti sähköpostitse. Kaikki tietoliikenne on vahvasti salattua, eikä maksukortin tietoja välitetä missään vaiheessa selväkielisesti kauppiaalle tai Pivolle.

Aiheutuuko etämaksamisesta minulle lisäkuluja?

Ei aiheudu. Maksaessasi ostoksesi Pivon etämaksuominaisuudella maksat saman verran kuin muutoinkin verkkokaupassa asioidessasi.

Miltä tililtä maksut veloitetaan?

Voit valita maksaessasi miltä maksukortiltasi maksu veloitetaan. Voit myös valita suoritetaanko maksu kortin debit vai credit-puolelta.

Voiko Pivon maksuominaisuudet ottaa pois päältä?

Voit valita kullekin maksukortillesi erikseen sovelluksen asetuksista, ovatko Pivon maksuominaisuudet käytettävissä.