TableOnline-pöytävaraus Pivossa

Pivosta löydät myös TableOnlinen suositun palvelun, jolla teet pöytävarauksen helposti jo satoihin ravintoloihin Suomessa ja Tallinnassa.

Tee TableOnline-pöytävaraus Pivossa

Noin 400 ravintolaa lähes 40 kaupungissa

TableOnlinen palvelu Pivossa kokoaa yhteen sadat ravintolat Suomessa ja Talllinnassa. Eniten ravintoloita löydät tällä hetkellä Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Tallinnasta – ja ravintoloiden määrä kasvaa koko ajan.

Lue muiden arvosteluja ja tutustu menuun etukäteen

Pöytävarauksen lisäksi voit myös lukea muiden asiakkaiden arvosteluja, tutustua menuihin etukäteen ja tarkistaa ravintoloiden aukioloajat.

Näin teet TableOnline-pöytävarauksen Pivossa

  1. Avaa Pivo ja valitse päänäkymästä Ravintolat.
  2. Valitse kaupunki, seurueesi koko ja ajankohta. Listalla näytetään kaikki ne ravintolat, joissa on tilaa valitsemillasi ehdoilla.
  3. Valitse vielä kellonaika.
  4. Vahvista varaus.

Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Halutessasi voit muuttaa tai poistaa pöytävarauksesi varausvahvistuksen linkkien kautta. Ravintolakäynnin jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset arvioimaan ravintolan.

Lataa Pivo

Puhelin, jossa on auki TableOnlinen pöytävarauspalvelu Pivossa.

Usein kysyttyä TableOnline-pöytävarauksesta

Maksaako pöydän varaus? Voinko liittää varaukseen lisätietoja tai toiveita? Löydä vastaukset näihin ja muihin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Usein kysyttyä TableOnlinesta

Tee ravintolaillasta vieläkin mukavampi Pivolla

Jaa yhteiset kulut kätevästi

Maksoiko joku koko laskun? Pivolla kaveriporukan kulujen tasaus käy käden käänteessä ja maksutkin ovat perillä saman tien. Kaikkien pankkien asiakkaille!

Lue lisää

Hyödynnä ravintolaedut

Pivon Clubi-eduista löydät satoja rahanarvoisia etuja useisiin ravintoloihin.

Lue lisää