Onnea uusi opiskelija! Lue 7+1 vinkkiä Pivon käyttöön opiskelija-arjessa

Uusi vuosi tarkoittaa monelle uusia opintoja. Pivo on erityisen hyödyllinen sovellus opiskelijalle, sillä mobiilimaksujen lisäksi siitä löytyy myös digitaalinen opiskelijakortti. Me Pivolla kokosimme yhteen vinkit opiskelijaelämän aloittamiseen.

Ota opiskelijakortti käyttöön Pivossa

Opiskelijakortti puhelimessasi kulkee aina mukanasi! Opiskelijakortin Pivossa saa käyttöön Pivon yhteistyöjärjestöjen jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäolevaksi lukukaudelle. Tarkista onko opiskelijakortti Pivossa käyttöönotettavissa sinun opiskelijajärjestösi jäsenille täältä.

Hyödynnä opiskelijaedut

Opiskelijakortin alta löydät myös tuhannet valtakunnalliset ja paikalliset opiskelijaedut. Voit selata ja käyttää etuja, jotka on jaettu kategorioihin aihealueen sekä paikkakunnan perusteella. Etuja voi myös lisätä suosikiksi painamalla sydäntä edun kohdalta. Tsekkaa edut lähelläsi Pivosta!

Jaa kulut kavereiden kesken

Tarjosiko kaveri kaakaot pulkkamäkeen? Vai ostiko joku lautapelin pelattavaksi etäillanistujaisiin? Joka tapauksessa jaat helposti kulut isonkin kaveriporukan kesken Pivolla – pankeista riippumatta. Voit maksaa kaverille kätevästi pelkän puhelinnumeron perusteella, eikä säätöä tilinumeroiden tai käteisen kanssa tarvita. Voit myös lähettää useammankin maksupyynnön kerralla. Maksun hyväksyminen onnistuu yhdellä pyyhkäisyllä.

" "

Maksa opiskelijalounas puhelimellasi

Opiskeletko Jyväskylässä tai Tampereella? Hyviä uutisia! Voit maksaa opiskelijalounaasi kätevästi Pivosta löytyvällä QR-koodilla Juveneksen ravintoloissa. QR-koodilla maksaessa opiskelija-alennuksen saa automaattisesti, eikä opiskelijakorttia siis tarvitse erikseen näyttää. Maksu hoituu ravintoloiden itsepalvelukassoilla Jyväskylän Restaurant Twistissä ja Restaurant Cubessa sekä Tampereen Restaurant Newtonissa.

Tee hankintoja verkossa

Tiesitkö, että Pivolla voi maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa ja sovelluksessa? Maksu onnistuu näppärästi ja turvallisesti, kun valitsee maksutavaksi Pivon, näppäilee puhelinnumeron ja hyväksyy maksun Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä. Pivolla voit maksaa esimerkiksi Kide.appin ja Suomalaisen Kirjakaupan verkkokaupoissa sekä HSL:n sovelluksessa. Lisää esimerkkejä löydät täältä.

Maksa kirppisostokset helposti

Kun etsit huonekaluja uuteen asuntoon tai tyhjennät omia varastojasi, pidä mielessä Pivo. Kätevät kirppiskaupat hoituvat Pivolla, kun tarvitset vain vastaanottajan puhelinnumeron. Voit myös hyödyntää QR-koodia, jonka löydät Pivon päänäkymän oikeasta yläkulmasta QR-symbolin takaa. Lue myyjän QR-koodi omalla Pivollasi tai anna maksajan lukea oma QR-koodisi. Maksaminen hoituu näin ilman puhelinnumeron näppäilyä!

Hyödynnä Pivon muut palvelut

Tiesitkö, että Pivo kokoaa yhteen useita erilaisia arkea helpottavia palveluita? Mobiilimaksujen ja opiskelijakortin lisäksi Pivosta löytyy CityShopparin edut ja alennukset, 10 kaupungin bussiliput ja TableOnlinen pöytävaraukset. Pivolla voi lisäksi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

+ Seuraa Pivoa somessa

Pysy ajan tasalla Pivon uudistuksista ja tulevista arvonnoista seuraamalla Pivoa Instagramissa sekä Facebookissa!

Eikö puhelimestasi löydy vielä Pivoa? Lataa Pivo ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Lataa Pivo