Pivon laitevaatimukset muuttuvat – varmista että käytät Pivon uusinta versiota

Pivo laite- ja versiovaatimuksiin on tulossa muutoksia, jotka vaikuttavat pieneen osaan Pivon käyttäjiä.

Muutosten vuoksi Pivoa ei voi enää 12.9.2019 alkaen käyttää puhelimilla, joissa on Android 5 tai iOS 9 tai jokin vanhempi käyttöjärjestelmä.

Samaan aikaan ns. vanhan Pivon tuki (Pivon versiot 2.x.x) sekä Windows Phonen tuki päättyy.

Mistä tiedän, koskeeko tämä minua?

Koskee, jos…

  • käytät vielä ns. vanhaa Pivoa (Pivon versio 2.x.x) ja/tai
  • puhelimesi käyttöjärjestelmä on Android 5 tai vanhempi tai
  • puhelimesi käyttöjärjestelmä iOS 9 tai vanhempi tai
  • käytät Pivoa Windows Phonella.

Puhelimesi käyttöjärjestelmän versionumeron voit tarkistaa puhelimesi asetuksista. Tavallisesti käyttöjärjestelmätiedot löytyvät osiosta “Tietoja puhelimesta” tai vastaava.

Pivon version voit tarkistaa kirjautumalla Pivoon ja menemällä Pivon asetuksiin. Pivon versionumero on 3-numeroinen ja se löytyy asetusten alareunasta.

Mitä minun täytyy tehdä?

  • Jos käytät ns. vanhaa Pivoa (Pivon versio 2.x.x), päivitä Pivo uusimpaan versioon ennen 12.9.2019, jotta voit jatkaa Pivon käyttöä.
  • Jos puhelimesi käyttöjärjestelmä on Android 5 tai iOS 9 tai vanhempi: päivitä puhelimesi käyttöjärjestelmä uudempaan ennen 12.9.2019, jotta voit jatkaa Pivon käyttöä.
  • Jos käytät Pivoa Windows Phonella: et voi valitettavasti jatkaa Pivon käyttöä kyseisellä puhelimella.

Ohjeet käyttöjärjestelmän päivittämiseen: Android-puhelimille ja iPhoneille.

Jos puhelimestasi löytyy jokin uudempi käyttöjärjestelmä ja käytät Pivon uusinta versiota, sinun ei tarvitse tehdä yhtikäs mitään.

Miksi tällaisia muutoksia tehdään?

Android 5 on julkaistu jo viisi vuotta sitten (vuonna 2014), ja iOS 9 vuotta myöhemmin. Kumpikin käyttöjärjestelmä on kehittynyt viidessä vuodessa huimasti. Kyseessä onkin ennen kaikkea turvallisuusasia: emme voi tukea vanhimpia käyttöjärjestelmäversioita niiden mahdollisten tietoturva-aukkojen vuoksi.

Muutoksilla varmistamme siis, että Pivon käyttö on jatkossakin turvallista kaikille. Lisäksi voimme niiden avulla tuoda esimerkiksi uusia ominaisuuksia nopeammin saataville.

Jos asiasta herää kysyttävää, asiakaspalvelumme vastaa niihin mielellään – viikon jokaisena päivänä.