5 yleistä myyttiä mobiilimaksamisen turvallisuudesta – näin varmistat turvallisen maksamisen!

Monella on mobiilimaksamiseen ja sen turvallisuuteen liittyviä harhaluuloja. Tässä viisi yleistä myyttiä mobiilimaksamisesta sekä totuus niiden takaa.

1. Jos puhelimeni varastetaan, varas voi tyhjentää tilini

Pivoon kirjaudutaan itse valitsemallasi pääsykoodilla, eikä maksuja voi tehdä ilman kirjautumista. Jos pääsykoodi näppäillään monta kertaa väärin, Pivo lukkiutuu, ja se täytyy ottaa uudelleen käyttöön verkkopankkitunnuksilla. Pivo myöskin kirjautuu itsestään ulos, kun sovellusta ei käytetä. Varas ei näin ollen pääse käyttämään Pivoasi ilman tunnuslukuasi.

2. Tietoni voidaan varastaa maksaessani verkkokaupassa

Kun valitset Pivon maksutavaksi verkkokaupassa, sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi verkkokauppaan. Maksu vain kätevästi hyväksytään Pivossa, johon korttitiedot on rekisteröinnin yhteydessä syötetty. Korttitiedot pysyvät näin turvassa Pivossa, ja verkkokauppa saa tiedon vain hyväksytystä maksusta. Pivolla voi maksaa jo yli 7000 verkkokaupassa ja sovelluksessa.

3. Minua voidaan huijata kirppisostoksen maksamisessa

Maksamalla kirppisostoksesi Pivolla, voit varmistaa että saat rahan perille. Myyjänä saat ilmoituksen saapuneesta maksusta välittömästi, eikä lähetettyä maksua voi perua. Ostajana taas näät vastaanottajan koko nimen maksuhetkellä, joka varmistaa että raha on menossa oikealle henkilölle.

4. En voi tietää meneekö maksuni perille oikealle henkilölle

Pivolla lähetät maksuja puhelinnumeron perusteella. Kaikki Pivon käyttäjät ovat vahvasti tunnistautuneita, ja näet syöttämääsi puhelinnumeroa käyttävän henkilön nimen maksua tehdessä. Voit näin olla varma siitä, että maksu menee oikealle henkilölle.

5. Puhelimella voi maksaa vain pieniä ostoksia

Vaikka ruutu olisikin pienempi, niin ostoksia on turvallista tehdä mobiilissa summasta riippumatta. Kortillesi ja tilillesi asetetut maksurajat pätevät myös Pivossa. Vuorokaudessa Pivolla voi lähettää maksimissaan 3000 €, joka on myös suurin sallittu yksittäisen maksun summa. Vuoden aikana Pivolla voi lähettää maksimissaan 30 000 €. Voit halutessasi tarkastella maksurajojasi Pivon profiilisi Maksuvälineet-osiosta.

Näin varmistat turvalliset mobiilimaksut

  1. Pidä puhelimesi tallessa.
  2. Kirjaudu ulos Pivosta, kun et käytä sitä.
  3. Huolehdi puhelimesi suojauksesta. Älä kerro puhelimesi tai Pivon tunnuslukua kenellekään toiselle.
  4. Tarkista aina maksun saajan nimi ja numero.

Lataa Pivo